Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2 ve 4 yıllık bölümleri

ATA AÖF bölümleri 2 yıllık 4 yıllık programları YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte sorgulaması hız kazandı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), önlisans ve 4 lisans tamamlama programı ile Türkiye'nin en geniş açıköğretim programlarını sunan kurumlarından biridir. AÖF bölümleri ve taban puanları üniversite eğitimini açık öğretimde okuyacakların takibinde. ATA AÖF'te, lisans ve ön lisans programları olmak üzere toplam 45 bölüm bulunmaktadır. İşte ATA AÖF 2 ve 4 yıllık bölümleri.

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bölümleri

Atatürk Üniversitesi ATA Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF), Türkiye'nin en köklü ve en geniş kapsamlı açıköğretim kurumudur. ATA AÖF'te, farklı ilgi alanlarına ve mesleki hedeflere hitap eden 2 yıllık ve 4 yıllık olmak üzere çok sayıda lisans programı sunulmaktadır.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (ATA AÖF) geniş bir yelpazede bölüm seçeneği sunduğu bilinmektedir. Bu bölümler hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar, genellikle internette arama motorlarını kullanmaktadır. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümü'nün müfredatı, teorik derslerin yanı sıra pratik uygulamalara da yer vermektedir. Bu sayede, öğrenciler edindikleri bilgileri gerçek hayatta uygulama imkanı bulmaktadır.

ATA AÖF'te eğitim, uzaktan öğretim yöntemiyle verilmektedir. Öğrenciler, derslerini internet üzerinden takip edebilirler. ATA AÖF'te, ders materyalleri, ders notları, videolar ve interaktif uygulamalar gibi birçok kaynak bulunmaktadır. ATA AÖF, Türkiye'nin en çok tercih edilen açık ve uzaktan öğretim fakültesidir. ATA 'te, üniversite eğitimi almak isteyen herkese fırsat sunulmaktadır. ATA AÖF'te, lisans ve ön lisans programları olmak üzere toplam 24 program bulunmaktadır. İşte ATA AÖF bölümleri, programları.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ ATA AÖF (4 YILLIK)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ ATA AÖF ÖN LİSANS (2 YILLIK) BÖLÜMLERİ

ÖZGÜN
AUZEF ders geçme notu hesaplaması

ÖZGÜN
AÖL ders geçme notu kaç?

ÖZGÜN
Anadolu Üniversitesi AÖF geçme notu nasıl hesaplanır? İşte detaylar