İstanbul TOKİ kura çekiliş tarihleri 2+1, 3+1 sonuçları canlı yayında açıklanıyor

İstanbul TOKİ kura sonuçları için nefesler tutuldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri gerçekleştiriliyor. İstanbul TOKİ kura çekilişleri diğer illerde olduğu gibi Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ileri bir tarihe ertelenmişti. Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında Tuzla konutları için hak sahipleri belirlendi. Bugün Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kuraları çekilmeye devam ediyor. Peki TOKİ İstanbul kuraları nereden nasıl canlı takip edilecek? İşte TOKİ Sonuç Sorgulama Ekranı, İsim Listesi.

İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi için 14 Eylül'de başlayan başvurular 31 Ekim'de sona erdi.

İlk Evim Projesi'ne toplam 5 milyon 135 bin 324 geçerli başvuru yapıldı. Yatay mimari anlayışla, depreme dayanıklı, temelleri sağlam, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun, İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2+1 ve 3+1 planında yapılacak konutlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul TOKİ Sonuç Sorgulama Ekranı, İsim Listesi

Silivri TOKİ

TOKİ kura çekilişleri Toplu Konut İdaresi'nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilecek.

ÖZGÜN
Emeklilik dilekçesi verenlerin aylıkları ne zaman bağlanacak?