Dilan Polat’tan polis baskını sırasında çalışanına şok talimat: Komple sil temizle hepsini

Kara para aklama, vergi kaçırma ve bahis suçlarından dolayı tutuklanan Dilan Polat'ın telefon konuşmaları ortaya çıktı. Polis baskınını fark eden Dilan Polat çalışanı Burcu Gülen’e, "Grupları komple sil temizle hepsini" talimatını veriyor. Konuşmanın tamamı ise şöyle:

Dilan Polat polis baskını öncesi çalışanına bakın ne talimat vermiş

Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerine baskın yapıldığı dakikalarda yaptığı telefon konuşmaları ortaya çıktı. Tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerine baskın yapıldığı dakikalarda yaptığı telefon konuşmaları ortaya çıktı. “Kara para aklama” soruşturmasında tutuklanan ve Engin Polat'ın şirketlerine baskın yapıldığı dakikalarda yaptığı telefon konuşması ortaya çıktı.

Pazar sabahı cezaevine giren Dilan Polat’ın emniyette verdiği ifade tutanağına geçen konuşmada Dilan Polat çalışanı Burcu Gülen’e, “Grupları komple sil temizle hepsini” talimatını verdiği görüldü.

Dilan Polat polis baskını sırasında çalışanı ile ne konuştu?

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, konuşma şöyle gerçekleşmiş:

Bu konuşmadan yaklaşık 20 dakika sonra Dilan Polat'ın yine çalışanını aradığı ve polislerin hala orada olup olmadığını sorduğu görüldü:

Konuşma içerikleri okunan Dilan Polat’a silinmesi talimatı verdiği grup mesajlarında hangi konuşmalar olduğunu ve bu talimatı neden verdiği soruldu.

Dilan Polat ise, grupta kendi vücuduna ait fotoğraflar olduğunu o yüzden endişelendiğini söyledi. Bahsi geçen grubun Whatsapp grubu olduğunu söyleyen Polat, “Bu bizim öncesi ve sonrası grubumuzdur. İşlem öncesi ve sonrası atılırdı.

Benim de orada vücudumun fotoğraflarının olması, ayrıca müşterilerimizin müstehcen görüntülerinin olması sebebiyle endişe ettim. Eşim Engin Polat’ın, ‘Cansu telefonunu vermesin’ şeklindeki görüşmesi bu telefonun şahısların kendi şahsi cep telefonu olmasından ötürü bizimle alakasının olmadığından böyle bir cümle kurmuştur” dedi.

Dilan Polat ifadesinin son kısmında ise, “Biz çalışarak bugünlere geldik. Biz aileyiz, örgüt değiliz” diyerek, “Sosyal medyada hakkımda geçen medya baskısı dolayısıyla iftiralar, yanlış beyanlar yapıldı.

Tamamen ticaretimizi yapıp bunu da faturalandırıyoruz. Her şey kayıtlı. Üstümüze sosyal medya baskısından ötürü atılan iftiraları reddediyorum. Ben böyle bir suç oluşumunun içinde olmadım. Gelirim tamamen yasaldır" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜN
Dilan Polat'ın emniyette verdiği ifade de ortaya çıktı! Alacakları ceza belli oldu

ÖZGÜN
Dilan Polat’ın savcıya verdiği ifade ortaya çıktı: Suçları kocası Engin Polat’a attı! Cezaevindeki ilk gününde revire kaldırıldı

ÖZGÜN
Son dakika... Dilan ve Engin Polat’ın 27 şirketine kayyım atanması talep edildi