ABD basınından bomba iddia: Barış müzakereleri sırasında Roman Abramovich'i çikolata ile zehirlediler

Rus milyarder iş adamı Roman Abramovich'in bu ayın başlarında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de katıldığı barış müzakereleri sırasında zehirlendiği iddia edildi. Abramovich, ile biri Ukraynalı milletvekili Rüstem Umerov olmak üzere toplam 2 Ukraynalı barış toplantısının ardından yakıcı göz ağrısı yaşamaya başladı. Abramovich'e yakın bir kaynağa dayandırılan haberde, bir kaç saat önce sadece çikolata ve su tükettikleri ifade edildi.

Roman Abramovich.

İngiltere ve Avrupa Birliği (AB) tarafından Rus oligarklarından biri olarak ilan edilen milyarder iş adamı Roman Abramovich ve 2 Ukraynalı barış müzakerecisinin bu ayın başlarında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaptığı barış görüşmeleri sırasında şüpheli zehirlenme belirtileri yaşadığı iddia edildi. Wall Street Journal'ın haberine göre, Roman Abromovich ile biri Ukraynalı milletvekili Rüstem Umerov olmak üzere toplam 2 Ukraynalı müzakerecinin 3 Mart'ta şiddetli göz ağrısı ve cilt soyulmasına maruz kaldığı belirtildi.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barışa dair ümitler yeşerdi

'ÇİKOLATA ZEHİRLEDİ' İDDİASI

Abramovich, ile biri Ukraynalı milletvekili Rüstem Umerov olmak üzere toplam 2 Ukraynalı barış toplantısının ardından yakıcı göz ağrısı yaşamaya başladı. Abramovich'e yakın bir kaynağa dayandırılan haberde, bir kaç saat önce sadece çikolata ve su tükettikleri ifade edildi.

Öte yandan Zelenskiy'nin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bağlantılı olduğu iddiasıyla AB ve İngiltere tarafından yaptırıma uğrayan Abramovich'in bir barış anlaşması müzakeresinde rol oynayabileceği ihtimali ile Abramovich'e yaptırım uygulamamasını istediği belirtilmişti.

DÜNYA
İşgalde 34'üncü gün: İstanbul'daki Rusya-Ukrayna görüşmesinde bazı maddelerde anlaşma sağlandı

DÜNYA
Ukrayna: Rus ordusu 17 bin 200 asker, 127 uçak, 129 helikopter ve 597 tankını kaybetti

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolmabahçe'de Rus ve Ukrayna heyetlerine seslendi: Tüm dünya müjde bekliyor