ABD'deki Türk televizyonu TASC TV'ye engelleme: 'Kabul edilemez'

Sosyal medya platformu Youtube’un, ABD’de internet üzerinden Türk toplumuna yönelik yayın yapan TASC TV’ye erişim engeli koyduğu belirtildi. TASC TV Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Doğan, duruma ilişkin yaptığı açıklamada “1915 Ermeni sözde soykırımı ve Ermenilerin Hocalı katliamı yayınlarımız nedeniyle engellenme ile karşı karşıyayız” diyerek basın ve ifade özgürlüğü ile her fırsatta övünen Amerika’da yapılan bu engellemenin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Arşiv

TASC TV Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Doğan, yaptığı açıklamada, “1915 Ermeni sözde soykırımı ve Ermenilerin Hocalı katliamı yayınlarımız nedeniyle engellenme ile karşı karşıyayız.” dedi.

Youtube’un engellemenin ne kadar süreceği konusunda bilgilendirme yapmadığını belirten Doğan, TASC TV’yi tekrar yayına sokmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

"KABUL EDİLEMEZ"

Özel bir yayın programıyla 20 Şubat 2021’de 24 saat kesintisiz yayın hayatına başladığını duyuran TASC TV’nin açılışına, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türkiye ve ABD'deki değişik siyasi parti ve kesimlerden onlarca kişi, kutlama mesajı yollamıştı.

DÜNYA
Amerikan CBS kanalı İstanbul'u Yunanistan toprağı olarak gösterdi