Pakistan Başbakanı Şerif'ten 15 Temmuz mesajı: Sarsılmaz bir güvenin ifadesi olarak hatırlanacak

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Türkiye ve Türk halkına desteğini ve dayanışmasını yineledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şerif, ''Türk Demokrasisi ve Milli Birlik Günü, Türk halkının Cumhurbaşkanı'nın liderliğine olan sarsılmaz güveninin bir ifadesi olarak her zaman hatırlanacak. Aynı zamanda Türk milletinin demokrasiyi koruma ve sürdürme kararlılığını da yansıtıyor. Şehitlerimizin ruhları şad olsun'' açıklamasında bulundu.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Twitter’dan yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un Türk halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine sarsılmaz güveninin dışavurumu olarak hatırlanacağını belirtti.

Şerif, ''Türk Demokrasisi ve Milli Birlik Günü, Türk halkının Cumhurbaşkanı'nın liderliğine olan sarsılmaz güveninin bir ifadesi olarak her zaman hatırlanacak. Aynı zamanda Türk milletinin demokrasiyi koruma ve sürdürme kararlılığını da yansıtıyor. Şehitlerimizin ruhları şad olsun'' dedi.

GÜNDEM
AK Parti'den 15 Temmuz paylaşımı: Özgürlüğümüzden vazgeçemeyiz

Pakistan Dışişleri Bakanlığı da desteğini yineledi

Pakistan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada da Türkiye’ye ve Türk halkına sonsuz dayanışma ve güçlü destek yinelendi.

Türkiye ile Pakistan’ın ilişkilerinin ortak dini, kültürel, dilsel ve manevi mirasa gömülü olduğuna işaret edilen açıklamada, her iki tarafın siyasi liderliğinin güçlü kararlılığıyla iki ülke arasındaki çok yönlü stratejik ilişkinin güçlenerek büyümeye devam edeceği kaydedildi.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: İstiklal ve istikbal davası

GÜNDEM
TBMM Başkanı Şentop'tan 15 Temmuz mesajı: Bu destan nesilden nesile anlatılacak

GÜNDEM
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: FETÖ ile mücadele kararlı bir şekilde sürdürülecek