PJAK’a büyük darbe: MİT buldu TSK vurdu

MİT, PKK’nın İran kolu PJAK'ın sözde üst düzey yöneticilerinden, Türkiye'ye çok sayıda şehit verdiren, Amude-Derbesiye eyalet genel sorumlusu 'Rezan Cavit' kod adlı Yusif Mehmud Rebani’yi Kamışlı’da bulup TSK’ya bildirdi. Yapılan operasyonla Rebani ile sözde genel istihkâm sorumlusu 'Ruhaz Amude' kod adlı Mazlum Esat etkisiz hale getirildi.

Uğur Duyan
PKK.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütüne darbe üstüne darbe indirmeyi sürdürüyor. MİT, Suriye’nin Kamışlı şehrinde gerçekleştirdiği operasyonda, PKK/YPG’nin sözde Amude- Derbesiye eyalet genel sorumlusu ‘Rezan Cavit’ kod adlı Yusif Mehmud Rebani ile beraberindeki sözde genel istihkam sorumlusu ‘Ruhaz Amude’ kod adlı Mazlum Esat etkisiz hale getirildi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/13/01/48/resized_c5e84-e1b3f37fpkk.jpg

ÖZEL EKİP KURULDU

İRAN KOLU PJAK’DA GÖREV YAPTI

Saha ajanlarının bilgileri doğrultusunda gerçekleştirilen operasyon sonucu Mehmud Rebani ve beraberindeki Rezzan Cavit kod Yusif Mehmud Rebani ve beraberindeki Amude Derbesiye Eyaleti Genel İstihkâm Sorumlusu Ruhaz Amude kod adlı Madzlum Esat etkisiz hale getirildi. Rebani, 2010’da örgütün İran kolu PJAK’ın sözde en üst yürütme organı ‘Koordinasyon Komitesi’nde ‘sorumlu’ olarak görev yaptı.

Silahlarını bırakıp kaçıyorlar

318 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Pençe-Kilit operasyonun başladığı tarihten bu yana 318 PKK/KCK terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Mağaralarda çaresizce ölümü bekleyen örgüt mensupları ve sözde elebaşları arasındaki panik havası, teslim olan terörist ifadelerine yansıyor.

TESLİM OLMAK İSTİYORLAR

DÜNYA
MİT bu kez Gara’da vurdu: Toplam 20 terörist öldürüldü