Beş bin liralık ikramiye için gözler Resmi Gazete'de: Çıkar çıkmaz ödemeler başlayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 5 bin liralık ikramiye ve 2024 asgari ücret zammına ilişkin iki açıklama geldi. Bakan Işıkhan asgari ücrete ilişkin çalışmaların devam ettiğini dile getirirken, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili ise bakanlık olarak da çalışmaları hazırladıklarını kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından ödemelerin başlayacağını açıkladı.

Kenan Biter
Foto/arşiv

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere yapılacak 5 bin liralık ikramiye ile 2024 asgari ücret zammına ilişkin iki önemli açıklama geldi.

Bakan Işıkhan, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili; ''Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz. En kısa sürede, biz hazırlıklarımızı yaptık.'' dedi:

Bakan Işıkhan asgari ücret görüşmelerine ilişkin ise, ''Şuan paylaşacak bir şeyimiz yok çünkü o zaman Asgari Ücret Tespit Komisyonumuza haksızlık etmiş oluruz. Çalışıyorlar. Geldiği zaman da biz 3 taraf olarak yan yana geleceğiz, kararı verip, açıklayacağız.'' dedi.

EKONOMİ
Bakanlığa 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacak

EKONOMİ
2024'ü bekleyen Türk silah ve araçları: Geri sayım başladı son testler yapılıyor

EKONOMİ
Sıfır otoda kampanyaların ardından çekiliş dönemi: Onlarca kişiyi Çin'e gönderip Iphone 15 kazandırıyor

EKONOMİ
Dünya devi iki çip üreticisinden Biden'ı üzecek karar: 2025'e kadar ertelediler

EKONOMİ
Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni CEO

EKONOMİ
Lexus'tan ses getirecek SUV: 2024 mart ayında Türkiye pazarında satışa sunulacak