Otoda kişiye göre dizayn

Dünyaca ünlü otomobil markalarının tasarım ekiplerinde görev alan ve uzun yıllar ABD, Almanya ve Meksika gibi otomobil üretimi yapılan ülkelerde çalışan Sedat Öztürk, kişiye özel otomobiller için çalışmalara başladı.

Yeni Şafak Haber Merkezi
Öztürk, özel tasarım araçları, motorundan kaportasına, logosundan jantlarına kadar sahibinin izlerini yansıtarak tasarlayacak.

Kişiye özel otomobil üretiminde kullanılacak prototip için, sahibi olduğu Corvette’ini demonte ederek projeye start veren Öztürk, özel tasarım araçları, motorundan kaportasına, logosundan jantlarına kadar sahibinin izlerini yansıtarak tasarlayacak.

HAYALE GÖRE TASARIM YAPABİLİYOR

Türkiye’de özel sektöre, ticari araç, otomobil ve tekne üretimlerinde danışmanlık veren Sedat Öztürk, otomobil tutkunlarının hayallerini gerçeğe dönüştürmek için de özel çalışmalar tasarımlar yaptığını belirtti. Dünyada yükselen bir trend olan, kişiye özel otomobil tasarımının Türkiye’de de ilgi görmeye başladığını vurgulayan Sedat Öztürk, kendi karakterlerini otomobillerine yansıtmak isteyen çok sayıda otomobil tutkunu olduğunu söyledi.

GÜÇLÜ EKİP İLE YERLİ OTOMOBİL ÜRETİRİZ

Yerli otomobil için yapılacak çalışmalarda yer almak istediğini söyleyen Sedat Öztürk, yerli otomobil için bir an önce tasarım, mühendislik, Ar-Ge, test ve üretim şartlarının sağlanması gerektiğini vurguladı. Sedat Öztürk “Yerli otomobil, büyük bir ekip işi olmalı, ancak bu şekilde başarılı sonuçlar alabiliriz. Ülkemizin yetiştirdiği çok değerli tasarımcılar ve mühendisler var. 2500 - 3000 kişilik mühendislik ekibi ve 90 civarında bir tasarım ekibinin kurulması gerekiyor”dedi.

EKONOMİ
Üretimde en iyi ikinci ocak ayı

EKONOMİ
Yerli otoya milli batarya