AK Parti’nin seçim beyannamesinde neler var?

2023 Seçimlerinde cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vaatleri, 2. tur seçimin galibi Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip olmasından sonra sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi’ni açıklayarak, Aile ve Gençlik Bankası kuracağını, üniversitedeki öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanacağını, öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğini, ev hanımlarına erken emeklilik yolunun açılacağının müjdesini vermişti. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ardından AK Parti’nin Seçim beyannamesinde yer alan müjdeler vatandaşın gündeminde. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri.

AK Parti seçim beyannamesinde neler var?

ve oy oranları 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunun tamamlanmasının ardından belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre açılan sandık oranı %95.85 olurken seçimine katılım oranı %83.87 şeklinde duyuruldu. Pazar günü toplam 53 milyon 841 bin 299 seçmen oy vermek için sandığa gitti. YSK Başkanı Ahmet Yener açıklamasında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52.14 oy aldığını duyurdu. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise %47.86’da kaldı. 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanmasından sonra AK Parti’nin Seçim Beyannamesi de bir hayli merak ediliyor.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde neler var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklamıştı. Üniversite öğrencilerine vergi muafiyetinden, ev hanımlarına emeklilik desteğine; kamuda mülakatın kaldırılmasından, enflasyon ve büyüme hedefine birçok başlık beyannamede yer alıyor.

İşsizlik sigortası yeniden düzenlenecek

Eğitimde kalite seferberliği başlatılacak

Erdoğan'ın seçim vaatleri neler?

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti’nin Seçim beyannamesinden satır başları:

ÖZGÜN
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde

ÖZGÜN
Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?