2023’ün manifestosunu Büyük Kongre’de açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günkü kongrede yapacağı konuşmanın 2023’ün manifestosu olacağını söyledi: Gerek insan haklarıyla ilgili reform paketi, gerekse ekonomi paketini kapsayan çok daha geniş anlamda bir konuşmayı şu anda planlamış durumdayım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar’daki Kerem Aydınlar Camii çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

DÜNYA
ABD Başkanı Biden: Putin katil bedelini ödeyecek

DÜNYA
Putin'den Biden'a çağrı: Cuma veya pazartesi günü görüşelim

DÜNYA
Biden'dan Putin'e 'görüşme daveti' yanıtı: Bir noktada görüşürüz

REJİME KARŞILIK VERDİK

(SURİYE’DEN KİLİS’E ROKET ATILMASI) Bu son bir hafta, 10 gün içerisindeki gelişmelerin tezahürü. Daha önce bir yanlış daha yapıldı, bu tabii rejim tarafından yapılan uygulamalar ve bunun karşılığında da biz fırtınalarımızla onlara gerekli cevabı verdik. Şimdi Kilis’e yapılan saldırı tabii ki kabul edilebilir bir saldırı değil. Bunun da cevabını yine haddiyle, misliyle verdik, veriyoruz, vereceğiz.

GÜNDEM
AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganı: Türkiye için güven ve istikrar

İDEAL ŞEKLİYLE HAZIRLANDIK

GÜNDEM
Cumhur İttifakı’nda kongre zamanı

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye tebrik

DAYANIŞMAMIZIN GEREĞİNİ İFADE EDECEĞİZ

İnşallah çarşamba günü bu konuşmamızı ifade ederek aynı zamanda da tabii AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisiyle bir Cumhur İttifakı olarak 2023’e doğru çıktığımız bu yolda, bu dayanışmamızın gereği nelerdir, neler olacaktır, bunları da en güzel şekilde inşallah ifade edeceğiz. Çok farklı bir dönemde, koronavirüs sürecinde kongreleri gerçekleştirdik.

ÇOK GÜÇLÜ HAZIRLANIYORUZ