Adrese teslim

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurt dışındaki elemanları teker teker yakalanıyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın “paketlendi” dediği teröristler arasında kritik isimler yer alıyor.

Yeni Şafak Aybike Eroğlu
Kosova'da yakalanan FETÖ'cüler Mustafa Erdem, Yusuf Karabina, Kahraman Demirez, Cihan Özkan, Hasan Hüseyin Günakan ve Karakaya dışında birçok isim de Türkiye'ye gönderildi.

Kosova'da yakalanan FETÖ'cüler Mustafa Erdem, Yusuf Karabina, Kahraman Demirez, Cihan Özkan, Hasan Hüseyin Günakan ve Karakaya dışında birçok isim de Türkiye'ye gönderildi. FETÖ'nün para kasası Abdullah Büyük, Bulgaristan'dan getirildi. İş adamı Memduh Çıkmaz, MİT operasyonuyla Sudan'da yakalandı. FETÖ’ye bağlı PakTürk okullarının müdürü Mesut Kaçmaz ve ailesi, MİT’in başarılı operasyonuyla Pakistan’da paketlendi. Birleşik Arap Emirlikleri, FETÖ’yle bağlantılı olan iki generali Türkiye’ye iade etti.

KATAR 45 İSMİ GÖNDERDİ

Yunanistan da, botta yakalanan 10 kişiyi Türkiye'ye geri gönderdi. KKTC, FETÖ'cüleri Türkiye’ye iade eden ülkeler arasında yer aldı. Kazakistan Kazak-Türk liselerinde darbe girişimi ile suçlanan 11 Türk öğretmeni Türkiye'ye teslim etti. Katar, FETÖ’cü olduğu belirlenen 45 Türk vatandaşını sınır dışı etti. Malezya ve Suudi Arabistan da FETÖ'cüleri gönderdi.

GÜNDEM
18 ülkeden 80 FETÖ’cü paketlendi