AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan Akşener'e tepki: En hafif tabirle hadsizlik cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Netanyahu benzetmesi yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi. Yıldırım, "Her zaman dünya mazlumlarının yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çocuk katili Netanyahu’yu aynı kefeye koymak en hafif tabirle; hadsizlik, cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında çirkin bir benzetmede bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, İsrail’in katliamlarının bir numaralı sorumlusu İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzetti.

Meral Akşener'in çirkin söylemlerine tepki üstüne tepki yağdı. O isimlerden biri de AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oldu.

GÜNDEM
Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı katil Netanyahu'ya benzetti

"Hadsizlik, cahillik, siyasi ahlaksızlık..."

Yıldırım, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i şiddetle kınıyorum. Her zaman dünya mazlumlarının yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çocuk katili Netanyahu’yu aynı kefeye koymak en hafif tabirle; hadsizlik, cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır. Üslub-u beyan, ayniyle insan."

GÜNDEM
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Erdoğan'a çirkin söylemlerde bulunan Akşener'e tepki: Ahlak dışı bir sapmadır

GÜNDEM
Bülent Turan'dan Akşener'in çirkin söylemine tepki: Erdoğan'a söylenen bu sözler tarihe ihanettir utanmazlıktır

GÜNDEM
Meral Akşener'e bir tepki de İbrahim Kalın'dan geldi: Cumhurbaşkanımızla bebek katili Netanyahu’yu aynı cümlede zikretmek sadece Siyonistleri sevindirir

GÜNDEM
Fahrettin Altun'dan Akşener'e tepki: Onlara en güzel cevabı yine Filistinli kardeşlerimiz verecektir

GÜNDEM
Numan Kurtulmuş: Akşener Netanyahu’yu ittifak yaptığı PKK'nın siyasal uzantısına benzetsin