Bu son olsun!

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sınavda kopya çekerken yakaladığı öğrenci Hasan İsmail H. tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şener, son yolculuğuna uğurlandı. Fakülte önündeki törende Şener’in Türk bayrağına sarılı tabutu başında annesi ve babası uzun süre gözyaşı döktü. Eşi Levent Şener “Yaşanan bu olay tüm Türkiye’ye bir ders olur ve sembol olur” dedi.

Yeni Şafak
Ceren Damar Şenel son yolculuğuna uğurlandı.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde çarşamba günü Hasan İsmail H. adlı öğrenci tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar için dün fakülte önünde tören düzenlendi. Hukuk Fakültesi öğrencileri ve akademisyenler ile Damar’ın yakınlarının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Damar’ın ailesi, sevenleri ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Damar’ın Türk bayrağına sarılı tabutu başında annesi ve babası uzun süre gözyaşı döktü.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/04/12/48/resized_0dd69-945ad3f5cerendekupe.jpg

EŞİM EĞİTİM ŞEHİDİ

GEREKEN CEZA VERİLECEK

Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Can Çoğun, “Bugün üniversitemizin en kederli günü, yavrumuz Ceren’i kaybettik. Kederli ailesine başsağlımızı iletiyoruz. Zanlının yüce yargımız tarafından gereken cezaya çarptırılacağını biliyoruz” dedi.

KARŞIYAKA’YA DEFNEDİLDİ

KOMŞUMUN KIZIYDI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ceren Damar için Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı: “Komşumuzun kızı ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar, dün menfur bir saldırıda hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Olay bütün yönleriyle araştırılıyor.”

Skandal mesaja soruşturma

Ceren Damar Şenel’in öldürülmesinin ardından sosyal medyada yaptığı “Bu örnek hareket umarım sınavlarımıza yansır” paylaşımla büyük tepki çeken üniversite öğrencisi hakkında soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Hayata 1 gün tutunabilen üçüzlere Türk bayraklı veda