Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." ifadelerini kullandı. İletişim Başkanlığı ise dış basında yer alan "Erdoğan kalp krizi geçirdi" iddialarını ifşa ederek yalanladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam saatlerinde katıldığı canlı yayında, ufak bir rahatsızlık geçirmişti. Bir süre sonra yayına dönen Erdoğan, "Dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Midemi üşütmüşüm. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Doktorların tavsiyesi üzerine bugünkü programlarını iptal eden Erdoğan, istirahate çekilmişti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'ten yabancı basının hadsiz iddialarına tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çelik, yabancı basında yer alan iddialara değindi. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yabancı basında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yalan haber yapıldığını belirterek, "Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır." dedi.

Fahrettin Altun yabancı basının yalan haberlerini ifşa etti

Ömer Çelik'in paylaşımında belirttiği yabancı basının yalan haberlerini ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun ifşa etti. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Altun, söz konusu yalan haberlere yer vererek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz." ifadelerini kullandı.

Altun, yabancı basının ne kadar dezenformasyon yaparsa yapsın Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu ve Erdoğan ve AK Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılacağı gerçeğini değiştiremeyeceğini ifade etti.

İletişim Başkanlığından 'global' manipülasyonlara yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, uluslararası basında yer alan 'Erdoğan kalp krizi geçirdi' yalanına ilişkin de, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı" yönündeki iddialar doğru değildir." açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada, "Erdoğan, yarın düzenlenecek "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır." denildi.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında geçirdiği ufak rahatsızlığa açıklık getirdi: Midemi üşütmüşüm milletimizden aksaklık için özür dilerim

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim yarın programımıza devam edeceğiz

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin açılışına video konferans ile katılacak