Pis ellerinizi çekin Cumhur İttifakı’ndan

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması çağrılarına ve Cumhur İttifakı’nı hedef alan yorumlara sert tepki gösterdi: O pis ellerinizi ve nifak saçan dillerinizi Cumhur İttifakı’ndan derhal çekin, size buradan kemik çıkmaz. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir.

Nur Banu Aras
MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Kobani’nin faili Selahattin Demirtaş ve Gezi’nin faili Osman Kavala’nın serbest bırakılması için yapılan çağrılar ile Cumhur İttifakı’nı hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

GÜNDEM
Fitne ateşi yakmak istiyorlar

TAM ANLAMIYLA AHMAKLIK

GÜNDEM
Savcı Sayan’dan yeni parti iddiası: Terörü reddeden Kürt siyasetçiler HDP’ye karşı birleşecek

DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR

Size buradan kemik çıkmaz

MHP Lideri Bahçeli, birkaç haftadır korkakların, fitnebazların, dümencilerin, düzencilerin, kudurmuş emellerin sap yiyip saman öğüttüğünü bir hayli fazla gördüklerini dile getirerek, “Bilhassa Cumhur İttifakı’yla ilgili akla hayale sığmayan çirkin dedikoduları esefle, hayretle ve ibretle takip ediyoruz. Cumhur İttifakı; cukka ittifakı değildir, curcuna ittifakı değildir, çukur ittifakı değildir, çuval ittifakı değildir, çuvallamış bir ittifak hiç değildir” dedi. İttifaklarının, milletin ittifakı, tarihin, bekanın, milli ülkülerin, kızıl elmanın, kutlu yarınların ittifakı olduğunu belirten Bahçeli, “Mülevves niyet sahiplerine diyorum ki, o pis ellerinizi ve nifak saçan dillerinizi Cumhur İttifakı’ndan derhal çekiniz, size buradan kemik çıkmaz. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin geleceğinin mimarı olacaktır” ifadelerini kullandı.