İktidar yolunu darbede görüyorlar

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifalarla sarsılan CHP ve fezleke çatlağı yaşayan İYİ Parti’nin oluşturduğu ittifakı “40 yamalı bohça”ya benzetti. Erdoğan, “Şimdiden tel tel dökülmeye başladılar. İktidar yolunu darbede, dış destekte, ülkesinin başına gelecek felaketlerde gören anlayış çökmeye mahkumdur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na, AK Parti Genel Merkezi’nden canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’na karşı muhalefetin oluşturduğu Millet İttifakı’nın içinde bulunduğu çıkmaza dikkat çekti. Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

Yeni yönetim sistemine geçilmesiyle yolumuza Cumhur İttifakı’yla devam ediyoruz. Milletimizin yarısından fazlasının desteğiyle yürüdüğümüz bu yolda ülkemizi tarihi bir dönüm noktasından geçirme sorumluluğuyla karşı karşıyayız. Karşımızda 40 yamalı bohça misali oluşturulan ittifak, şimdiden tel tel dökülmeye başladı. Biz, büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda ilkeli ve gayretli bir şekilde çalışmayı sürdürdükçe inşallah milletimizden aldığımız desteği de artıracağız.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yamalı bohça misali oluşturulan ittifak, tel tel dökülmeye başladı"

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE CHP’YE YER YOK

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP belediyeciliğini özetledi: Takır tukur belediyeler, çukur mukur yollar; çer çöp mahalleler, çap çamur sokaklar

YILLARCA İSTİSMAR ETTİ

İktidar yolunu vesayette, darbede, dış destekte, ülkesinin başına gelecek felaketlerde gören bir anlayış çökmeye mahkumdur. Ülkeye bugüne kadar kazandırılan tüm eserlere, yapılan tüm yatırımlara, geliştirilen tüm projelere karşı çıkan muhalefet anlayışı devri geride kaldı. CHP, yıllarca vatandaşların bir bölümünü, Atatürkçülük, laiklik, demokratlık, çağdaşlık gibi değerleri kullanarak istismar etti.

GERÇEK YÜZLERİ DAHA DA BELİRGİNLEŞTİ

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe şakşakçılığı yapanlar alınlarındaki o kara lekeyi asla silemeyecekler

Türkiye başarı hikayelerine devam ediyor

Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde 2020 büyüme rakamımız yüzde 1,8 olarak açıklandı. Türkiye küresel sağlık krizinin yaşandığı bir yılda büyümesini sürdüren az sayıdaki ülke arasında yer aldı. Büyümenin tarımda yüzde 4,8, sosyal hizmetlerde yüzde 2,8, hizmet sektöründe yüzde 2,5, sanayide yüzde 2 gibi oranlarda seyretmesi, dengeli ve güçlü bir altyapıya sahip olduğumuzu gösteriyor. Aynı şekilde Şubat ayı ihracatımız 16 milyar doları geçerken ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 83’e yaklaştı. Kontrollü normalleşme adımlarımızla salgın tedbirlerinin, ülkemizin ekonomik ve sosyal hayatı üzerindeki olumsuz etkilerini yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz. Gerçi muhalefete sorsanız ‘battık, bittik’ derler ama sizlerin de gördüğü gibi Türkiye gerçekten zor şartlarda başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor” dedi.

Çöp, çukur devri yeniden hortladı