İstanbul’a başkan görmek isteriz

MHP lideri Bahçeli, makam aracıyla Ankara’dan İstanbul’a gelerek AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ı Kavacık’taki seçim karargâhında ziyaret etti. Yıldırım da ziyaretin Cumhur İttifakı’na güç verdiğini söylerken Bahçeli “Sayın Binali Yıldırım beyin etrafında kenetlenerek onu İstanbul’da başkan olarak görmek istiyoruz” dedi.

Nur Banu Aras
MHP lideri Bahçeli, “Türk siyasi hayatında devlet adamlığı vasfıyla değişik alanlarda büyük hizmetler sunmuş olan değerli bir şahsiyetin İstanbul’da büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdimi, bizleri memnun etmiştir, gururlandırmıştır” dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ı Kavacık’taki seçim karargâhında ziyaret etti. Yıldırım, “Genel Başkan’ın ziyareti cumhur ittifakına güç vermiştir” derken Bahçeli, “Sayın Binali Yıldırım beyin etrafında kenetlenerek onu İstanbul’da başkan olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. Ankara’dan “06 MHP 01” plakalı makam aracıyla gelen Bahçeli’yi, Çamlıca gişelerinde TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, milletvekilleri ve partililer karşıladı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/28/03/07/resized_a93b6-7319a9c6araba.jpg

KAPIDA KARŞILADI

Yıldırım, kendisine adaylığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bahçeli’yi seçim ofisinin girişinde karşıladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bazı AK Parti ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

İTTİFAKA GÜÇ VERDİ

GÜNDEM
CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer oldu

GÜNDEM
CHP Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulundan toplu istifa