İYİ Partili Türkkan şehit yakınına küfretti

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de şehit yakınana ağza alınmayacak küfürler savurdu. Meral Akşener’in HDP ile yakın temasını eleştiren Bingöllü şehit yakını Tahir Gümren’in boğazına sarılıp küfür eden Türkkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda küfür etmediğini, olayın provokasyon olduğunu savundu.

Yusuf Özdemir
Lütfü Türkkan, Bingöl’de Meral Akşener’i protesto eden şehit abisi Tahir Gümren’i darp edip küfretti.

Gittiği her şehirde vatandaşların protestosuna uğrayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti yeni bir skandala sahne oldu. Bingöl’de Meral Akşener’e tepki gösteren şehit yakını Tahir Gümren, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın galiz küfrüne maruz kaldı. Karakola giden şehit yakını Tahir Gümren kendisine küfreden Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM
İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan gece yarısı ‘evet küfür ettim’ videosu: Şehit ailesi yerine Akşener'den özür diledi

KARDEŞİM ŞEHİT OLDU

Türkkan’ın kendisine küfür ettiğini belirten Gümren, ayrıca İYİ Parti Milletvekilinin kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

GÜNDEM
HDP ile ittifakı eleştiren şehit yakınına küfreden İyi Partili Türkkan daha önce de HDP'yi savunmuştu

TEKME ATIP BOYNUMU SIKTI

“Meral Akşener’in Bingöl’e geldiğini gördüm, havai fişek patlatıyorlardı, dayanamadım neyin kutlamasını yapıyorsunuz, bu kadın bana dava açtı, ben şehit yakınıyım, diyerek tepki gösterdim. Bunun üzerine Meral Akşener’in korumaları üzerime yürüdü ardından adını sonradan öğrendiğim İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan yanıma geldi, sol kolu ile boynumu sardı, sıktı, ayağı ile alttan 2 tekme vurdu. Sonra kulağımın içine sana dava açarak iyi yapmışlar, dedi ve bacıma küfür etti.”

Affedilemeyecek bir çirkinlik

GÜNDEM
İYİ Partili Türkkan'ın küfrettiği şehit ağabeyi konuştu: Suç duyurusunda bulundum