Maltepe'de feci kaza: Uzun araç kuyrukları oluştu

Maltepe Başıbüyük yolu üzerinde meydana gelen 16 aracın karıştığı zincirleme kaza trafiği birbirine kattı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Maltepe'de 16 araç birbirine girdi

Maltepe’de 16 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.30 sularında Başıbüyük Mahallesi Başıbüyük Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; seyir halindeki 59 AAR 658 plakalı minibüsün şoförü, önünde ilerleyen vincin yavaşlaması sonucu ani firen yaparak karşı şeride geçti. O sırada minibüsün arkasından gelen 15 araç yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda birbirine çarptı. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık çalışanları hafif yaralılara ambulanslarda müdahale etti. Kaza sonrası Başıbüyük Yolu Maltepe yönü trafiğe kapandı. Gerekli raporların düzenlenmesinin ardından araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı..

"16 ARAÇ VARDI"

Kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsü Emrah Baran Özdemir, "En önde vinç bariyerlere vurdu. Minibüs ve otomobil yolun karşı şeridine geçti. Bende onlara vurmamak için sağa çektim. Arkamdan gelen bir otomobilde bariyerlere vurdu. Daha sonra onun da arkasından gelen diğer araçlar birbirine vurdu. 16 otomobil vardı. 5 kişi hafif yaralandı" dedi.

ÖZGÜN
Amasya’da zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM
Düğün konvoyundaki zincirleme kaza güvenlik kamerasında

GÜNDEM
Bir makas faciası da Bursa'dan: Beş kişi yaralandı