Metinleri karıştırmış:  Akşener HDP'nin diliyle konuştu

Son dönemde tabanını HDP ile ittifaka hazırlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in söylemi de HDP’ye benzemeye başladı. Akşener dün çirkin üslupla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzetti. CHP ve diğer muhalefet partilerinin mesajları ile medyatik pozlarını ajansların kurguladığı biliniyor. Bu nedenle “Ajans, HDP Eş Başkanı Pervin Buldan için hazırladığı konuşmayı yanlışlıkla Akşener’e göndermiş” yorumları yapıldı.

Haber Merkezi
Meral Akşener

Millet İttifakı ve gizli yandaşlarının ortak dili, bu kez de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin Meclis grup toplantısındaki skandal konuşmasında ifşa oldu.

GÜNDEM
Meral Akşener'e bir tepki de İbrahim Kalın'dan geldi: Cumhurbaşkanımızla bebek katili Netanyahu’yu aynı cümlede zikretmek sadece Siyonistleri sevindirir

ÇİRKİN İFADELER

Konuşmasında çirkin ifadeler kullanan Akşener, “Bir anlamda Sayın Erdoğan’ın İsrail versiyonu olan, Benyamin Netenyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için, gözünü kırpmadan, sivillerin ve çocukların hayatlarına kast etmekten geri durmadı. İsrailli Arap partileri de, yaşananlara tepki olarak koalisyon görüşmelerinden çekildi. Kim kazandı? Savaş tüccarları kazandı” dedi.

GÜNDEM
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Erdoğan'a çirkin söylemlerde bulunan Akşener'e tepki: Ahlak dışı bir sapmadır

ORTAK DİL YORUMU

GÜNDEM
Fahrettin Altun'dan Akşener'e tepki: Onlara en güzel cevabı yine Filistinli kardeşlerimiz verecektir

BULDAN DA SÖYLEMİŞTİ

Akşener’in dünkü benzetmelerinin benzerlerini HDP’liler de 2015 yılındaki hendek operasyonları döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapmıştı. HDP’li Pervin Buldan, bölge halkına büyük bir düşmanlık beslendiğini iddia ederek, bundan Erdoğan’ı sorumlu tutmuştu.

GÜNDEM
Numan Kurtulmuş: Akşener Netanyahu’yu ittifak yaptığı PKK'nın siyasal uzantısına benzetsin

SİZE TUZAK KURMUŞLAR

GÜNDEM
AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan Akşener'e tepki: En hafif tabirle hadsizlik cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır

Gazetemize saldırdı

Akşener, haberleriyle Filistin başta olmak üzere mazlum Müslüman coğrafyaların sesi olmaya çabalayan gazetemizi de hedef gösterdi. Akşener, “Peki ne var? Bol miktarda hamaset var. A Haber’de, Yeni Şafak’ta ateşli yorumlar var, yazılar var. Milletimiz, televizyonlarda estirilen hamaset rüzgarlarına artık inanmıyor” diye konuştu.

GÜNDEM
Bülent Turan'dan Akşener'in çirkin söylemine tepki: Erdoğan'a söylenen bu sözler tarihe ihanettir utanmazlıktır