Son bir haftada 42 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil 42 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, bu yıl içerisinde toplam bin 682 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Halil Akkoç
Güvenlik güçlerimiz başarılı operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin haftalık basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından gerçekleştirilen toplantıda, terörle mücadeleye ilişkin bilgiler verildi.

Aktürk, "Milli Savunma Bakanlığının tüm birlik ve kurumları ülkemizin savunma ve güvenliği için üstlenmiş olduğu tüm görevleri büyük bir azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir" dedi.

GÜNDEM
Mardin'de 2 terörist etkisiz hale getirildi

"Bu yıl içerisinde toplam bin 682 terörist etkisiz hale getirildi"

"24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 39 binden fazla teröristi etkisiz hale getiren Türk Silahlı Kuvvetlerimizin; PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı kesintisiz ve kararlı mücadelesi devam etmektedir" ifadelerini kullanan Aktürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kapsamda; Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil, son bir haftada etkisiz hâle getirilen 42 terörist ile birlikte, bu yıl içerisinde toplam bin 682 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Eli kanlı teröristler bu coğrafyadan sökülüp atılıncaya kadar terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, gereken yer ve zamanda artan bir etki ve yoğun bir baskıyla sürecektir."

GÜNDEM
Tunceli kırsalında 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM
MSB: Suriye'de 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM
MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 6 terörist etkisiz hale getirildi