Ucuz siyasetini unutmayacağız:  Gençlerden Kılıçdaroğlu’na 1’er liralık dava

Üniversite sınavına giren gençler, “Katarlı gençler sınavsız tıp okuyacak” yalanını körükleyen Kılıçdaroğlu’na Türkiye’nin dört bir yanında 1’er liralık manevi tazminat davası açtı. Gençler, “Bu ucuz siyaseti asla unutmayacağız” diye tepki gösterdi.

İstanbul’da da Bakırköy Adalet Sarayı önünde toplanan bir grup, “Yalanın batsın yalancısın”, “Oyunu sen kaybettin”, “Gençlere karşı düşüncesizliğin seni sınıfta bıraktı Kılıçdaroğlu”, “Bu Kılıçdaroğlu bizi kandırıyor hocam” yazılı dövizler taşıdı.

MUHAMMED KURTAR

Üniversite sınavına giren gençler, “Katarlı gençler sınavsız tıp bölümü okuyabilecek” yalanını körükleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1’er TL’lik tazminat davası açtı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı koordinesinde birçok şehirde bir araya gelen gençler, yalanında ısrar edip özür dilemek yerine tepki göstenlere bir de ‘trol’ diyen Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek dedi.

GÜNDEM
Yalanda ısrarcı: Kaynağı özür diledi Kılıçdaroğlu 'troll' dedi

BİZE ÖZÜR BORÇLUSUNUZ

Aslan, gençlerin Kılıçdaroğlu’ndan özür beklediğini vurgulayarak, şunları kaydetti: “ÖzürDileKılıçdaroğlu etiketiyle Twitter gündemine girerek yüzlerce paylaşımla sesimizi duyurduğumuzu düşünürken Sayın Kılıçdaroğlu, yine şaşırtmayarak skandal bir açıklamayla biz gençleri ‘trol’ olarak nitelendirme cüretini kendisinde bulmuş ve bizleri görmezden gelmiştir. Yalan bir haberin peşinden koşup bizleri ve ailelerimizi manipüle ettiğiniz için bizlere çok büyük bir özür borçlusunuz.”

GÜNDEM
Psikolojik harp: Yalanlar başrolde

YALANIN TAŞIYICISI OLDU

DİLEKÇELERİNİ VERDİLER

İzmir, Antalya, Bursa Adana, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Trabzon, Aydın, Kayseri, Diyarbakır, Kocaeli, Samsun, Erzurum’da ve daha birçok şehirde gençler, basın açıklamalarının ardından 1 liralık tazminat davası için dilekçelerini verdi.

Yine hakaret etti