Yalan ve  yıkım siyaseti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun söylemleri ve iftiralarıyla siyasi ahlak konusunda büyük bir zaaf gösterdiğini söyledi. Çelik, temelsiz iddiaları sürekli çürütmelerine rağmen, CHP’nin “yalan ve yıkım” siyasetini sistematik şekilde sürdürdüğünü kaydetti.

Fazlı Şahan
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

AK Parti MKYK ve MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ortak toplantılar sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki bazı iddialarına cevap verdi. Çelik, Kılıçdaroğlu’nun “yalan ve yıkım” siyasetini sistematik şekilde sürdürdüğünü söyledi.

GÜNDEM
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'deki taciz skandallarına tepki: Bu suskunluk ahlaksızlığa göz yummaktır

DELİLİN VARSA SAVCIYA GİT

GÜNDEM
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Türkiye'yi karalayan sözleriyle Yunan medyasına manşet olan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

SUSMAK GÖZ YUMMAKTIR

Kılıçdaroğlu’nun Tank palet fabrikasıyla ilgili iddialarına da cevap veren Çelik, açık ve net şekilde “yalan ve yıkım” siyasetinin sistematik şekilde devam ettiğini söyledi. Sözcü Çelik, “CHP’nin bu konudaki iddiası bir yalan siyasetidir. Fabrika satılmamıştır, sadece fabrikanın işletme hakkı devredilmiştir" şeklinde konuştu. CHP’li yetkililere yönelik taciz iddialarını da değerlendiren Çelik, “Ortada taciz, tecavüz, hırsızlık ilgili sıkıntı varsa, iddialar varsa bu parti içindeki birtakım grupların tartışmasına dönmüşse bunun karşısındaki kurumsal suskunluğun adı, ahlaksızlığa göz yummaktır” dedi.