Umutlarımız yeşerdi

Koronavirüs aşısında önceliğin kendilerine verilmesinden memnunluk duyan sağlık çalışanları, aşılamanın başlamasına ilişkin “Umutlarımız yeşerdi” yorumu yaptı. Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Mehmet Ali Atik, “Aşı en önemli çozüm yolu” dedi. Genel Cerrah Yasin Erkuş da “Sırası gelen herkes aşı olması gerekir ki bu hastalığı daha kısa sürede atlatabilelim” çağrısı yaptı.

Yasemin Asan
Sağlık personelinin aşılanması devam ederken aşı olan sağlıkçılar, aşılamanın başkentteki merkez üslerinden Ankara Şehir Hastanesi çalışanları Yeni Şafak’a konuştu.

Kovid-19 ile mücadelede 300’ün üzerinde kayıp veren sağlık çalışanları aşılamaya da büyük destek verdi. Sağlık personelinin aşılanması devam ederken aşı olan sağlıkçılar, aşılamanın başkentteki merkez üslerinden Ankara Şehir Hastanesi çalışanları Yeni Şafak’a konuştu.

GÜNDEM
Liderler aşı oluyor

ŞU AN KALICI ÇÖZÜM AŞI

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/01/15/11/46/resized_331ca-799d3a75mehmetaliatik.jpeg

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı da yan etki yaşamadım ikinci dozu da alacağım

KORONAVİRÜS
Bilim Kurulu Üyesi Taşova: ‘CoronaVac’ aşısı olan bir kişinin tekrardan başka bir aşı yaptırmasına gerek yok

Genel Cerrah Yasin Erkuş: Çocuk felci, kızamık hastalıkları görülmüyorsa sebebi aşıdır. Aşılar, insanların korunması için oluyor. Ben aşı oldum, çevremdeki tüm sağlık çalışanları aşı oldu. Sırası gelen herkes aşı olması gerekir ki bu hastalığı daha kısa sürede atlatabilelim. Pandemi döneminde sağlıkçılara çok iş düştü. Kanser ve acil hastaların ameliyatlarını yapıyoruz, bu süreçten sonra ameliyatlarında normale dönmesini bekliyoruz.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/01/15/11/46/resized_1490c-5631b10dyaseminkavlak.jpeg

DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUK