Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: 'Kaybedecek nesi kaldı ki'

Muhalif gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kararsız seçmeni etkileyebilmesi için CHP Genel Başkanlığından istifa etmesi gerektiğini belirtti. Portakal bu hamleyle seçmenin Kılıçdaroğlu'nu "Kaybedecek nesi kaldı ki?", "Mücadelesini verdi” şeklinde anacağını öne sürdü.

Fatih Portakal - Kemal Kılıçdaroğlu

14 Mayıs seçimlerinin sonuçlanmasıyla birlikte, Türkiye, tekrardan sandığa gidecek. 28 Mayıs tarihinde yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun hamleleri merak konusu oldu.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen muhalif medya mensubu Fatih Portakal, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından Millet İttifakı'nın ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hezimeti sonrası dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yapan Portakal, Kılıçdaroğlu'na seslendi.

28 Mayıs’ta seçime öyle girsin

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesini talep etti. Kılıçdaroğlu'nun kararsız seçmeni ancak bu şekilde etkileyebileceğini dile getiren Fatih Portakal, ifadelerini kullandı.

'CHP’nin başında zaten durmaması gerekir'

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu hayal kırıklığı

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu destekçileri deprem bölgesindeki vatandaşlara küfretti

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu seçmeninden depremzedelere hakaret üstüne hakaret

GÜNDEM
Seçimi açık ara fark ile kaybeden Kılıçdaroğlu: Buradayım