iOS 14.3 güncellemesi neler sunuyor?

Apple, bir süredir beta aşamasında test edilen mobil işletim sisteminin yeni sürümünü tüm kullanıcılara aştı. Şu anda iOS 14.3'ü Ayarlar / Yazılım Güncelleme yolu üzerinden kontrol edip yükleyebilmek mümkün.

Yunus Emre Şahin
iOS 14.3

Eylül'de son kullanıcılarla buluşturulan iOS 14 mobil işletim sistemi ara güncellemelerle daha kararlı hale gelmeye devam ediyor. Son olarak yayınlanan iOS 14.3 de bu kapsamda hem yeni özellikler hem de çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor.

Aslında iOS 14.3 çalışmaları bir süredir devam ediyordu. Yani 'beta' kapsamında bu sürümle alakalı çeşitli testler yapılıyordu. Artık son noktaya gelindi ve güncelleme tüm kullanıcılara açıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/12/15/10/45/resized_42eac-13b8fc1aappleproraw.jpg

Genel hatlarıyla baktığımızda güncellemenin özellikle iPhone 12 Pro'lara Apple Pro RAW desteğini eklediğini belirtmemiz gerekiyor. Bu da özellikle çekilenfotoğraflar üzerinde profesyonelseviyede düzenleme yapmak isteyenleriçin büyük önem taşıyor.

Güncellemeyle alakalı olarak Apple tarafından yayınlanan sürüm notları ayrıntıları şu şekilde:

Apple Fitness+

AirPods Max

Fotoğraflar

Gizlilik

TV uygulaması

Uygulama parçacıkları

Sağlık

Hava durumu

Safari

Diğer hata düzeltmeleri

Buna ek olarak mobil işletim sistemi tarafında iPadOS 14.3 de yayınlandı. Hatta ve hatta watchOS 7.2, tvOS 14.3 ve macOS Big Sur 11.1 de yayınlanan güncellemeler arasında.

TEKNOLOJİ
Samsung Galaxy S21 ve iPhone 12 Pro yan yana görüntülendi

TEKNOLOJİ
WhatsApp'ta her sohbet için ayrı ayrı duvar kağıdı nasıl belirlenir?