Threads giriş, üye olma ve hesap açma nasıl yapılır?

Mark Zuckerberg’in Meta’sının yeni sosyal medya platformu Threads giriş, üye olma ve hesap açma işlemleri dünyada birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. 7 saatte 10 milyon üyeye ulaşan Threads, kullanıcı sayısı, maksimum karakter sınırı, günlük görüntüleme sınırları gibi birçok konuda Twitter’ın önüne geçmiş durumda. Peki Thread giriş, Threads üye olma ve Theads hesap açma işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar.

THREADS GİRİŞ - THREADS ÜYE OL - THREADS HESAP AÇMA

Threads uygulaması, 6 Temmuz Perşembe günü itibariyle App Store ve Google Play’de yerini aldı. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta’nın yeni sosyal medya platformu Threads, Elon Musk’ın Twitter’ına birçok konu rakip olacak gibi görünüyor. İlk iki saat içinde 2 milyon üyeye ulaşan Threads şimdiden kullanıcıların beğenisini topladı. Threads giriş, üye olma ve hesap açma işlemlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

THREAD GİRİŞ, ÜYE OLMA VE HESAP AÇMA

Threads iOS ve Android için 100'den fazla ülkede kullanıma sunuldu. Bu ülkelerde Thread uygulaması App Store ve Google Play Store'da indirilebiliyor. Instagram ile bağlantılı olarak çalışan Threads’ı Instagram hesabı olmayan kullanıcılar kullanamayacak.

Uygulamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Threads giriş için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

THREADS GİRİŞ EKRANI

Aşağıdaki linke tıklayarak masaüstünden ve mobil cihazınızdan Threads giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

THEREADS GİRİŞ EKRANI İÇİN

Aşağıdaki linke tıkladığınızda ekranın sağ alt kısmında yer alan QR kodu cep telefonunuzun kamerasından ya da QR ve Barkod Okuyucu uygulamanızdan oturarak giriş izni istemeniz gerekiyor.

THEREADS GİRİŞ EKRANI İÇİN

KISA MESAJ İLE THREADS GİRİŞ YAPMA

Bu seçeneğe tıkladığınızda Instagram hesabınıza kayıtlı telefon numaranıza 6 haneli bir kod gelecek. İlgili alana bu kodu girdiğinizde giriş işleminiz gerçekleşecek.

Ekranın altında çıkan "Bu cihaza güven" seçeneğindeki kutucuğu işaretlerseniz uygulamaya her girişinizde tanınacaksınız ve her defasında yeni bir kod almanıza gerek olmayacak.

ÖZGÜN
Threads ve Twitter arasındaki farklar neler?

ÖZGÜN
Threads uygulaması nedir, nasıl indirilir?