İstanbul adayı Murat Kurum projelerini tek tek açıkladı: Emeklilerin İstanbul kartlarına her ay 2 bin 500 lira destek ödemesi

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' tanıtım lansmanında İstanbul'a dair projelerini açıkladı. Kurum, etkinlikte faaliyet alanlarına odaklanarak projelerini 10 farklı alt başlık altında detaylı bir şekilde paylaştı. Bunlardan bir tanesi de, emeklilere 2 bin 500 TL destek ödemesi yer alıyor. Kurum, ''İhtiyaç sahibi emeklilerin İstanbul kartlarına her ay, 2 bin 500 TL destek ödemesi yapılacak. Emeklilerin her anında yanında olunacak. E-Sağlık takip sistemiyle yaşlılarımızın her anında yanında olunacak. 75 yaş üstü yaşlılarımız online olacak takip edilecek'' ifadelerine yer verdi.

Zeynep Karçığa
Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi'nde "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" tanıtım toplantısına katılarak konuşma yaptı.

İhtiyaç sahibi emeklilere 2 bin 500 TL destek ödemesi

İhtiyaç sahibi emeklilerin İstanbul kartlarına her ay, 2 bin 500 TL destek ödemesi yapılacak. Emeklilerin her anında yanında olunacak.

Yaşlılar için 3 büyük yaşam merkezi

Yaşlı ve engelliler için iki yakada 3 büyük Yaşlı Ve Engelli Yaşam Merkezi açılacak. E-Sağlık takip sistemiyle yaşlılarımızın her anında yanında olunacak. 75 yaş üstü yaşlılarımız online olacak takip edilecek.

7/24 bakıcı ve temizlik hizmeti

Yaşlılar ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için İBB güvencesiyle 7/24 yemek ve temizlik hizmeti sağlanacak. Bakıma muhtaç yaşlı ve engelliler için geçici bakım hizmeti verilecek.

GÜNDEM
İstanbul adayı Murat Kurum ulaşımdan kentsel dönüşüme dev projelerini tek tek açıkladı: Yeni dönemin adı 'Siztem İstanbul'

GÜNDEM
Murat Kurum'dan gece ve hafta sonu çalışan annelere müjde: İstanbul'a 7/24 kreş hizmeti geliyor

GÜNDEM
Murat Kurum: "Metrobüs hattımızı Silivri'ye kadar uzatacağız"

GÜNDEM
Murat Kurum 5 yılda 650 bin konut sözü verdi