Fulya ile katili eski eşi çıktı: Olaydan önce birlikte çay içmiş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Fulya Öztürk'ün dün birlikte yaşadığı eski eşi Hasan Ozan Baştosun tarafından çalıştığı pastanede öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Baştosun'un, Fulya Öztürk'ün iş yerine olay günü iki kez geldiği, ikilinin çay içtiği ve tartışmanın bu sırada çıktığı öğrenildi. Öztürk'ün çalıştığı pastanenin sahibi Murat Akan, "Bir bağrışma olduktan hemen sonra silah sesi duyulmuş. Geldiğimde Fulya kanlar içinde yerdeydi" dedi.

Fulya Öztürk ve Hasan Ozan Baştosun.

Fulya Öztürk (35) pastanede çalışırken yanına boşandığı Hasan Ozan Baştosun geldi. Bir süre sonra Öztürk ve Baştosun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Hasan Ozan Baştosun tabancayla, Fulya Öztürk'e ateş etti.

Polis, olay ardından Hasan Ozan Baştosun'un yakalanması için çalışma başlattı.

GÜNDEM
Yol kenarında bulundu: Vatandaşlar hemen jandarmaya haber verdi

KISKANÇLIK CİNAYETİ İDDİASI

Baştosun, bir süre sonra polise gidip teslim oldu. 'Kasten yaralama' ve 'uyuşturucu bulundurmak' suçlarından sabıka kaydı olan Baştosun'un, polisteki ilk ifadesinde, Fulya Öztürk'ü, çalıştığı pastaneden bir kişi ile mesajlaştığını görünce kıskandığı için öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

GÜNDEM
Eski eşi tabancayla kapıya dayandı: KADES'ten yaptığı ihbarla kurtarıldı

OLAY GÜNÜ İKİ KEZ GELMİŞ

Bu arada Baştosun'un, olay günü iki kez Fulya Öztürk'ün çalıştığı pastaneye geldiği ortaya çıktı. Dün saat 11.00 sıralarında otomobiliyle pastanenin önüne gelen Hasan Ozan Baştosun'un araçtan inmeden Öztürk ile konuşup ayrıldığı, ancak öğle saatlerinde bir kez daha geldiği tespit edildi. Öztürk'ün öğle yemeğinin ardından çay içerken gelen Baştosun'a da çay ikram ettiği, ikilinin daha sonra imalathane bölümüne geçtiği ve tartışmanın burada çıktığı bildirildi.

GÜNDEM
Damadın korkunç planı: Kayınpederini baklavayla zehirledi daha önce de eşini zehirlemiş

1 YIL ÖNCE BARIŞMIŞLAR

Öztürk'ün boşanmış olmalarına rağmen, kendisinden ısrarla özür dileyen Baştosun'a 1 yıl önce ikinci bir şans verdiği, ve ikilinin yeniden birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

GÜNDEM
Eski eşi ve oğlunu öldüren sanık: Tüm malları eşimin üstüne yapmıştım ama beni beş parasız bıraktı

'FULYA KANLAR İÇİNDEYDİ'

Öztürk'ün vurulduğu pastanenin sahibi Murat Akan, olayın kendilerini hem çok etkilediğini hem de çok üzdüğünü söyledi. Akan, şöyle konuştu:

GÜNDEM
Annesini av tüfeği ile katleden babasının hastaneden çıkmasından endişe ediyor

GÜNDEM
Gaziantep'te korkunç cinayet: Öldürdükten sonra evinin avlusuna gömdü, üzerine de beton döktü

KORONAVİRÜS
Kadıköy'de koronavirüsten ölen yaşlı adamın cenazesi 6 saat sonra alındı: Ceset torbası verildi siz indireceksiniz dediler