O sözün karşılığı terör devleti mi

Suriyelileri evlerine göndereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu’nun “Onların evlerini yapacağız. Bizim müteahhitler yapacak. Kim finanse edecek? AB’den alacağız. Bana söz verdiler” şeklindeki sözleri tartışma yarattı. Türkiye’nin yıllardır bu teklifini reddeden AB’nin, CHP liderine, Suriye’de kurulacak bir “terör devleti” karşılığında mı böyle bir taahhütte bulunduğu merak ediliyor.

Haber Merkezi
Kemal Kılıçdaroğlu

Teröristbaşı Fetullah Gülen’in iade sürecini değerlendirirken, “Amerikalılar beni aradı. Türkiye Gülen’i usulüne göre istememiş” diyen, ancak bu ABD’lilerin kim olduğunu açıklamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, benzer bir çıkış daha yaptı. Önceki gün grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, sözü Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılara getirerek çok konuşulacak sözler sarf etti.

GÜNDEM
"Peker'e özendi" manşetinden rahatsız olan Kılıçdaroğlu otel odasında video çektiğini itiraf etti

AB FİNANSE EDECEK

GÜNDEM
Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu Türkkan'ın korumalarının saldırısıyla ilgili soru karşısında sessiz kaldı

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/06/24/08/05/resized_e8899-6f59013dkonut2.jpg

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/06/24/08/05/resized_7d6ff-00c20f20konut1.jpg

TÜRKİYE DEFALARCA ÖNERDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Suriye iç savaşının 11. yılı yaşanırken dillendirdiği projeyi, Türkiye daha önce defalarca masaya getirdi. Avrupa Birliği (AB) ile yürütülen müzakerelerde “Avrupa Birliği’nin taahhüt ettiği 6 milyar euroluk yardımla Suriyeli sığınmacılar için Türkiye sınırına yakın bölgelerde güvenli şehirler kuralım” önerisi sunuldu.

GÜNDEM
AK Parti Grup Başkanvekili Özkan'dan Kılıçdaroğlu'na: Lanetliyoruz ve telin ediyoruz

YARDIMI ŞARTLI YAPTILAR

GÜNDEM
İnce Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Bilerek reklamımı yapmadılar CHP'ye trilyonlarca lira para kaldı

GÜNDEM
Peker'e özendi

LİBYA’DAN ÇEKİLME KARŞILIĞINDA MI

Tüm bu süreç ortada dururken, Avrupa Birliği’nin defalarca reddettiği proje için ana muhalefet partisi liderine hangi sıfatla ne karşılığında söz verdiği merak konusu oldusorularını akıllara getirdi.