Trakya Erdoğan için meydanlara indi

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trakya'da vatandaşlarla buluştu. Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da vatandaşlara hitap eden Erdoğan büyük bir coşkuyla karşılandı. Adeta insan selinin yaşandığı mitinglere Kırklareli'nde 20 bin; Edirne'de 25 bin ve Tekirdağ'da 75 bin kişi katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ mitingine yoğun katılım oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'daki mitinglerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'daki mitinglerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler kapsamında miting programlarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trakya'daydı.

Seçim programını bugün Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da devam ettiren Erdoğan'ın mitinglerine vatandaşların katılımı da yoğun oldu.

Kırklareli'nde 20 bin, Edirne'de 25 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'da da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Tekirdağlıları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge olan yoğun katılıma değinerek, "Tekirdağ hep bizim yüzümüzü güldürdü, rabbim de Tekirdağ'ın yüzünü güldürsün. Maşallah nedir bu ihtişam." dedi.

Tekirdağ'daki mitinge 75 bin kişinin katıldığını açıklayan Erdoğan, seçim günü olan 14 Mayıs'ı işaret ederek, "Pazar gününe gümbür gümbür geliyoruz." dedi.

GÜNDEM
Haymana Mutabakatı Heyeti'nden Milli görüşçülere çağrı: CHP ve Sn. Kılıçdaroğlu'na asla oy vermeyeceğiz

SEÇİM
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı medya tetikçilerine 'alışacaklar' diyerek tepki gösterdi: Dergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarınıza alet edemeyeceksiniz