YÖK Başkanı Özvar'dan '2024-YKS' açıklaması: 'Dikkatle inceleyin' diyerek uyardı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "2024-YKS" sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, adaylara, "Tercih sürecinde, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeniz sizler için faydalı olacaktır." önerisinde bulundu.

YÖK Başkanı Erol Özvar

Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milyonlarca aday ve ailelerinin beklediği "2024-YKS" sonuçlarının açıklandığını, adayların sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden erişebileceğini belirtti.

'Bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle inceleyin'

Özvar, adaylara, tercihlerini yaparken ilgi alanlarına ve yeteneklerine en uygun programlara yönelmelerini tavsiye ederek şunları kaydetti:

'Sınav her şey demek değildir'

Sınavda istediği neticeyi alamayan adaylara da morallerini bozmadan ileriye bakmaya devam etmelerini öneren Özvar, ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
YKS sonuçları açıklandı

ÖZGÜN
YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? YKS tercihleri Temmuz'da mı yapılacak?

ÖZGÜN
YKS 2024 AÇIKLANMA TARİHİ: YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? AYT, YDT, TYT sonuç takvimi...

ÖZGÜN
2024 YKS sınav sonuçları açıklandı! Üniversite sınav sonucu sorgulama nasıl, nereden yapılacak? ÖSYM AİS YKS sonuç öğrenme

ÖZGÜN
YKS sonuçları belli oldu: Birinciler hangi illerden çıktı? ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy YKS birincilerinin isimlerini açıkladı

ÖZGÜN
YKS 2024 taban puanları ve başarı sıralamaları ÖSYM tarafından açıklanıyor