Numan Kurtulmuş anketlerdeki son durumu açıkladı: AK Parti açık ara önde

İstanbul'da basın buluşmasında açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, son seçim anketlerine ilişkin gelen soruya, "Büyün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci parti. İkinci parti ile 10-15 puan arasında fark var" yanıtını verdi.

Numan Kurtulmuş

AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş İstanbul'da basın buluşmasında konuştu.

'Hangi bölgelerde nerelerde yapılacağının haritası var'

"Belli yerlerde yeni yerleşim yerleri olması, üretime dönük yeni bölgeler oluşturulmasına yönelik çalışmalar. Özellikle de kentsel dönüşüme dönük çalışmalar yapılacak. Hangi bölgelerde nerelerde yapılacağının haritası var. Riskin fazla olduğu yerler öncelikli olarak ele alınacak."

"Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik dün. Zannediyorum seçim çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle, midesindeki üşütme nedeniyle ufak bir rahatsızlık geçirdi. Programlarına devam edecek. Yoğun programları olacak. Gayet sağlıklı kendisi."

'AK Parti açık ara önde'

"Büyün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci parti. ikinci parti ile 10-15 puan arasında fark var. Cumhur İttifakı'nın da parlamento çoğunluğunu elde ettiğini görüyoruz. Türkiye'nin demokrasi tarihine baktığımızda bu millet ileri doğru attığı hiçbir adımı geri almamıştır. Cumhurbaşkanı-Başbakan arasındaki çatışmalara şahit olduk. En son olarak Sezer-Ecevit arasında gördük."

Sandıkta oy verildiği akşam kimin yürütmenin başında olacağına millet karar verecek. Bu sistemden dönüş olmaz. Bazı revizyonlara ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Yürütme ile yasama ilişkisinin daha yakın olması daha iyi olacaktır.

'Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülük'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' videosuna tepki gösteren Numan Kurtulmuş, dedi.

GÜNDEM
Bakan Soylu: Daha güvenli şehirler oluşturacağız

GÜNDEM
Kurtulmuş: İstihdamı artıracağız

GÜNDEM
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Albayrak Grubu tarafından Hatay'da inşa edilen konteyner kentte depremzedelerle bayramlaştı

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan teröristlerle iş tutan muhalefete yüklendi: Bu ülke hainlere bırakılamaz

GÜNDEM
ABD Büyükelçisi Flake Numan Kurtulmuş ile görüştü

GÜNDEM
Numan Kurtulmuş: Terör devleti İsrail derhal durdurulmalıdır

GÜNDEM
Numan Kurtulmuş'tan AK Parti bürosuna saldırıya tepki: Bu saldırılar Türkiye demokrasisini hedef aldı