|

Ergin Ataman: İsrail'de yaşananlardan sonra Cumhurbaşkanımızdan büyük destek gördüm

20:42 - 28/05/2024 Salı
Güncelleme: 20:47 - 28/05/2024 Salı
Yeni Şafak

İsrail basketbol takımı Maccabi Tel Aviv’in teknik heyetinden bir kişi, THY EuroLeague Play-Off mücadelesi sonrasında, A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ı "Siyonistler sana ne yapacak göreceksin" diyerek tehdit etmişti. Yaşananları tvnet canlı yayınında anlatan Ataman, "İsrail'de yaşananlardan sonra, sağ olsun Cumhurbaşkanımız da dahil olmak üzere birçok bakandan destek gördüm." diye konuştu.

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Türk Hava Yolları (THY) EuroLeague'de şampiyonluğa ulaştı. Aynı zamanda A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü de olan Ataman, hatırlanacağı üzere Final Four öncesinde İsrail takımı accabi Tel Aviv’in teknik heyetinden bir kişi tarafından
"İsrail'de görüşeceğiz, Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
diyerek tehdit edilmişti.

Ergin Ataman: İsrail'de yaşananlardan sonra Cumhurbaşkanımızdan büyük destek gördüm

Yaşananları Mustafa Göksel moderatörlüğünde tvnet'te canlı yayınlanan 19. Saat Spor bülteninde değerlendiren Ataman, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok siyasiden büyük destek gördüğünü ifade etti.

Ataman açıklamasında şunu söyledi:

"Soyunma odasının önünde İsrail’e gelme ciddi sonuçlarla karşılaşırsın tehdidine karşılık bu olay gelişti. Sonuçta da tabi ki Cumhurbaşkanımız dahil olmak üzere çok ciddi destek gördüm.

Bir Türk vatandaşı olarak kimsenin bizi tehdit edemeyeceği yönündeydi cevabım.

Esas yanıtı da sahada verdik. Play-Off dışına ittik Maccabi’yi.

Cumhurbaşkanımızdan, bakanlarımızdan ve belediye başkanlarımızdan üst düzey destek gördük."



#Ergin Ataman
#Recep Tayyip Erdoğan
#Panathinaikos
#İsrail
1 ay önce