|
Terörist Gülen’in akli melekelerini kaybettiği örgüt içinde liderlik savaşı veren X grupça itiraf edildi!

Pensilvanya’daki terörist başı Fethullah Gülen’in sağlık durumunun kötüye gittiği, komada olduğu, hatta öldüğüne yönelik iddialar yaklaşık bir aydan bu yana kamuoyunun gündemini meşgul ediyordu. Anlaşıldığı kadarıyla Milli İstihbarat Teşkilatı'mızda terörist Gülen’in öldüğüne yönelik bir bilgi olmadığı için bu konuda bir açıklama yapılamamıştı. Ancak terör elebaşının yerine geçmek için ölüm döşeğindeki teröristbaşı Gülen’e imzalatılmaya çalışılan metin ve Gülen’i kaçıran terör örgütünün üst düzey militanları Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu ve Ekrem Dumanlı FETÖ içinde açıkça bir iç savaş başlatmışlardı. Terör elebaşı Gülen’in yeğeni Ebu Seleme’nin FETÖ terör örgütü aleyhine yaptığı itiraflar sonrasında FETÖ içinde yaşanan liderlik iç mücadelesi daha da gerginleşerek bir iç savaşa dönüşmüştü.


SORULARA CEVAP VEREMEYECEK DURUMDA?

Terörist başını kaçıran Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu, Ekrem Dumanlı Gülen’in yanına yine FETÖ’cü lider adaylarından Adem Yavuz Arslan, Metin Yıkar ve Abdülhamit Bilici’yi getirdi. Aktarılan bilgilere göre Arslan, Yıkar ve Bilici röportaj yapamadan kendi kendilerine konuşup yanıt alamadan geçmiş olsun diyerek Gülen’in yanından ayrılmışlardı. FETÖ elebaşı ile ilgili olarak akli melekelerini kaybettiğine yönelik iddialar FETÖ’cü sözde liderlerden Abdülhamit Bilici ve Adem Yavuz Arslan ‘Hain XGrup’ tarafından da doğrulanmış oldu. Sosyal medyada Metin Yıkar’la yaptıkları yayında Fetö elebaşının sağlık durumunun kötü olduğunu itiraf eden FETÖ’cü ekip sorulara dahi cevap veremeyecek durumda olduğunu kabul etti. FETÖ’cü Bilici canlı yayında “Röportaj yapmamıza izin vermeyecek kadar sağlık sorunları var ama yatalak durumda değil, selamlaştık, geçmiş olsun dileklerimizi iletip dua talebinde bulunduk” demişti. FETÖ’cü Arslan ise “Doktorları ziyaretin kısa olması gerektiğini, sorularımıza yanıt veremeyeceğini, zaten baştan söylediler. Soru sorma ihtimalimizin olmadığını bilerek yola çıktık.’’ dedi. Kısaca FETÖ hain ölmemişti ancak durumu kötüydü.


‘FETÖ’YÜ KİMİN YÖNETECEĞİ TARTIŞMA KONUSU’

FETÖ’de bir karışıklık var. Bir anda ortaya çıkan bir şey olmadı, yıllardır konuştuğumuz şeyler. Gülen şu an hayatta ama gitti gidiyor. Son günlerini yaşıyor. Gülen öldükten sonra örgütü kim yönetecek? Örgütte ciddi bir finans gücü,Türkiye başta olmak üzere 120 ülkede istihbarat ağı söz konusu. Bu gücü örgütte kimin yöneteceği tartışma konusu!


GÜLEN’İ ÖLDÜRME PLANLARI MI YAPIYORLAR?

Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan alacaklarını aldıktan sonra Gülen’i öldüreceklerini ve ‘Psikopat yeğeni Ebu Seleme öldürdü’ diyecekleri iddiasının altyapısını oluşturmaları söz konusu. Gülen’i Esat Türkyolu’nun evine götürdüğü iddiası önemli! Zira bu bölge FETÖ’nün Kandil’idir. FETÖ’de firariler arasında Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Barbaros Kocakurt’un adamları arasında ciddi kavgalar var. Bu ekip psikolojik harp yoluyla tabanı tutmaya çalışıyor. Gülen ölmeden ya ağzından bir söz almak ya da ABD’deki tüm mal varlıklarının yetkisini almak. Türkyolu ekibi FETÖ’nün finans kaynağını ele geçirmek istiyor. FETÖ’de himmet para akışının ciddi şekilde kesildiği söyleniyor. FETÖ’cü Enes Kanter'in 110 milyon dolarına Amerika’daki FETÖ üst yönetimince el koyulduğu iddiasını dillendiriliyor. FETÖ’de öne çıkan 3-4 tane grup var. Türkyolu’nun Mustafa Özcan’ı ‘Gülen’den sonraki lider budur’ şeklinde tabana empoze ettiği belirtiliyor. CIA’nın 2 senedir Özcan’a yatırım yaptığı iddiası söz konusu. FETÖ’de Cevdet Türkyolu’nun çocukları taciz ettiği iddiası söz konusu. Ekrem Dumanlı, Barbaros Kocakurt, Cevheri Güven’in örgüt içinde sapkınlıkları konuşuluyormuş.


FETÖ’YE İTİRAFÇI DARBESİ; 117 İSİM DEŞİFRE OLDU?

Fetullahçı terör örgütüne yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Ankara Emniyetinin örgütün Kara Harp Okulu Yapılanmasına yönelik düzenlediği operasyonda göz altına alınan 27 örgüt üyesinden 15’i itirafçı oldu. İtirafçılar 33’ü daha önce haklarında işlem yapılmayan 117 örgüt üyesini deşifre etti. Deşifre olan isimler arasında TSK’aktif olarak görev yapan subay ve astsubayların da olduğu öğrenildi.

FETÖ/PDY terör örgütünün Kara Harp Okulu yapılanmasına yönelik Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında, daha önce deşifre olan 27 şüpheli Ankara merkezli 12 ilde eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı. 2’si mahrem imam, 1’i aktif görevde olan yüzbaşı, 1’i aktif üsteğmen, 1’i ihraç subay ile 22’si KHK İle Kara Harp Okulundan ilişiği kesilen eski öğrenci olan şüphelilerden 15’i itirafçı oldu. Terörle Mücadele Şubesinde FETÖ konusunda uzmanlaşan isimler tarafından sorgulanan zanlılardan 15’i etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteyerek 33’ü daha önce hiçbir soruşturmada deşifre olmayan 117 örgüt üyesi hakkında bilgi verdi.


“ASKERİ LİSE SINAVLARINA ÖRGÜT EVLERİNDE HAZIRLANDIK”

Etkin pişman olan örgüt üyeleri ifadelerinde askeri lise sınavlarına örgüt evlerinde hazırlandıklarını, Kara Harp Okulunu kazandıktan sonra örgüt sorumlularının kendilerini yeni mahrem sorumlularına devrettiklerini, gizliliğe azami dikkat edildiğini, örgütsel buluşmalar öncesi mahrem imamlar tarafından sabit hatlardan aranarak, şifreli konuşularak örgütsel buluşmalara davet edildiklerini anlattı.


33 KİŞİ ARASINDA AKTİF SUBAY VE ASTSUBAYLAR VAR

İşlem görmeyen 33 şüpheli arasında, aktif görevde olan subay ve astsubay ile doktor, öğretmen, bakanlık uzmanı mühendis ve denetçilerin bulunduğu öğrenildi. Operasyonun ifade ve teşhisler doğrultusunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak genişletilmesinin planlandığı öğrenildi.

#FETÖ
#CIA
#Bülent Orakoğlu
13 gün önce
Terörist Gülen’in akli melekelerini kaybettiği örgüt içinde liderlik savaşı veren X grupça itiraf edildi!
Uluslararası ekonomik kuruluşların ülke ekonomileri üzerindeki etkileri
Sınavsız atamalara ve sözlü sınavlara acilen çözüm üretilmeli
Millî eğitim, 1 numaralı millî güvenlik meselesine dönüştü!
Bolivya darbe girişimi ve Türkiye modeli tartışmaları
İran seçimlerinin düşündürdükleri