|

Doğanın kalbinde alabalık keyfi

Aral Alabalık Tesisleri işletmecisi Yüceler Altun, müşterilerine kaliteli bir hizmet sunduklarını ifade etti. Altun, tesisin şehre yakın olmasıyla dikkat çektiğini söyledi.

İsmail Hakkı Yoğurtçu
00:00 - 27/06/2009 Cumartesi
Güncelleme: 18:17 - 27/06/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Doğanın kalbinde alabalık keyfi
Doğanın kalbinde alabalık keyfi

Aral Alabalık Su Ürünleri Ticaret LTD.ŞTİ. Müdürü Yüceler Altun, Hamamlıkızık Köyü Deliçay 4. kilometrede hizmet veren alabalık üretim tesislerinde müşterilerine sundukları kaliteli hizmeti anlattı. Aral Alabalık Tesisleri'nin hizmet verdiği binanın 1994 yılında Tarım Bakanlığı tarafından projelendirildiğini belirten Altun, “ Hizmet verdiğimiz tesisimiz, alabalık yetiştiriciliği yapabilmemiz için 16 devlet kurumumuzdan izin alınarak yapıldı. Yani tüm standartlara uyan bir tesiste, içinde bulunduğumuz kent ormanının zenginliğini koruyarak hizmet veriyoruz.”dedi. Türkiye'nin hiçbir büyükşehirinde şehre bu kadar yakın bir tesisin olmadığını belirten Altun, tesislerde 29 ton alabalık yetiştirdiklerini ifade etti.


Altun şöyle devam etti:”Tesisimizin içinde bulunduğu kent ormanı kimliğindeki bu bölgemizde şelaleler, sponsorlar tarafından yaptırılan üç adet asma köprü, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları ve bir de 4 katlı seyir kulemiz bulunuyor. Bu güzelliklerin içinde insanlarımıza sağlıklı ve lezzetli bir öğün temenni ediyoruz. Tesisimizde çalışan 14 kadrolu elemanımızla birlikte kış aylarında da restaurantımızın içinde hizmet verebiliyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte amacımız, tesisimizin içinde bulunduğu vadinin güzelliklerini koruyarak, şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak için farklı alternatifler arayan insanlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir.”

15 yıl önce