|
ABD “FETÖ elebaşını Türkiye’ye teslim etti” iddiası Gülen’in sağ olduğuna yönelik manipülasyon mu?

Bilindiği gibi FETÖ elebaşı Gülen’in komada olduğu, ölmek üzere olduğuna yönelik kamuoyunda ciddi bir kanı oluşmuştu. Gülen’in sağ olduğunu ispatlamak için ortaya atılan mumyalaşmış resimler kamuoyunda ters etki yaratarak FETÖ’nün öldüğü yönünde ciddi bir algı yaratmıştı. Küresel çete ise mesiyanik terör lideri Gülen’in öldüğü iddialarını çürütme peşinde özellikle Türk kamuoyunda etkili olduğu, sivil cuntanın yargılatmadığı önemli gazeteci aktörlerini devreye sokmuş görünüyor. Küresel çete Gülen’in liderlik vasıflarını en azından kaybetmesi veya ‘ölmesi’ nedeniyle yıllarca Türkiye ve 120 ülkede örgüt mensupları arasında çıkacak iç savaşın terör örgütüne darbe vuracağını görüyor. Mesiyanik lider Gülen’in sağ olmaması durumunda ve Gülen’in yerini doldurma güçlüğü karşısında tek çare Gülen’in ölmediğini Türk ve dünya kamuoyuna inandırma şansını da kaybeden küresel çetenin mesiyanik bir lider bulması terör örgütünün kısa süre içinde parçalanıp yok olmasına neden olacak gibi görünüyor. CIA tek çare olarak Gülen’in akrabaları içinde mesiyanik lider olabilecek kişi araştırmasında!

GÜLEN VE FETÖ VAR OLDUKLARI SÜRECE “MESİYANİK KÜLT TERÖRİZMİ’’ BAĞLAMINDA TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN ULUSAL VE ULUSLARARASI BİR TEHDİT OLMAYA DEVAM EDECEK!

Tarih boyunca mesiyanizm kavramı sadece bir dinin mensuplarını etkilemek amacı ile değil siyasi güç elde etmenin verimli bir amacı olarak da kullanılmıştır. Bununla birlikte bu kavramı suiistimal eden kişiler bunu terörü meşrulaştırmanın bir yolu olarak görmüşlerdir. Terör çalışmalarına konu olmuş doğudan ve batıdan birçok yıkıcı şiddet yanlısı mesiyanik hareket mevcuttur. Mesiyanik ve Apokaliptik nitelikler taşıyan bu tip bir kült terörün nihai amacı diğer terör tipolojilerinin aksine açık değildir. Bu amaç yıllar sonra kültün karizmatik lideri kendi mesiyanik rolünü açıkladığında ortaya çıkabilir. Tüm mesiyanik kült gruplarının şiddet ve terörle ilişkisi olmasa da gizli yapısı dolayısı ile diğer dini gruplara göre terörizme daha yakındır. Fetullahçı terör örgütü FETÖ’nün yıkıcı mesiyanik kültlerin neredeyse tüm özelliklerini kendinde göstermesi gibi Fetullah Gülen de terör örgütü liderlerinin ayırt edici özellikleri olan narsistik, sosyopatik ve parayonak kişilikleri barındırmaktadır. Kendisini yıllarca “Mütevazı bir alim’’ olarak tanıtan Gülen, İslam dünyasındaki ‘Mesih’ olduğunu iddia etmektedir. FETÖ bu terör tipolojisine dair ayırtıcı pek çok özelliği taşıması nedeni ile günümüzün mesiyanik kült terörünün önde gelen örneklerinden biridir. Mesiyanik kültlerin insanların inancını, iyi niyetini manevi ihtiyaçlarını suiistimal edebilmeleri nedeniyle FETÖ örneğinde olduğu gibi terör örgütlerine dönüşmeleri mümkündür. Gülen ve FETÖ var oldukları sürece mesiyanik kült terörizmi bağlamında Türkiye ve dünyanın geri kalanı için ulusal ve uluslararası bir tehdit olmaya devam edecektir. Gülen’in öldüğü ilan edildiği andan itibaren bu terör ve ajan yuvası kirli yapısı ile birlikte tarihin derinliklerinde yok olacaktır. İnşallah!

TERÖR ELEBAŞI GÜLEN’İN ÖLMEDİĞİ İDDİASINI ORTAYA ATANLAR TÜRKİYE’YE İADE EDİLDİĞİ MANİPÜLAS-YONUNA DA BİLEREK VEYA BİLMEYEREK ALET Mİ OLUYORLAR!
ABD’nin kontrolünde FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’yi işgal ve ülkede iç savaş çıkarmaya yönelik darbe girişimi görünümündeki kalkışma millet-devlet iş birliği ile önlenmiş, FETÖ’nün orduya sızmış militanları hakkında yüzlerce dava açılarak FETÖ’cü askerler yargı önüne çıkarılarak haklarında ağır ağır cezalar verilmişti. Kalkışmanın başında bizzat terör elebaşı Gülen’in olduğu günümüzde yapılan itiraflarla ortaya çıkarılmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi görünümlü Türkiye’yi işgal ve iç savaş çıkarmaya yönelik zemin hazırlama faaliyetleri de Yenikapı ruhunu oluşturan milyonların desteği ile etkisiz hale getirilmişti. Günümüzde ise Mesiyanik terörün lideri Gülen’in komada olduğu veya öldüğü iddiaları üzerine Yenikapı ruhunun öldüğünü iddia eden 28 Şubat zihniyetinin ve sivil cuntanın öncüleri arasında bulunan Ertuğrul Özkök aniden devreye girerek
“CIA, tıpkı Öcalan gibi Fethullah Gülen’i MİT’e teslim etmiş. FETÖ’nün cesedi özel bir uçakla Türkiye’ye getiriliyormuş…”
iddiaları üzerine Ankara’da bu konuları en iyi bilen güvenlik kurumlarından birinin sözde yetkilisine sorduğunu iki kelimeli bir cevapla doğru olmadığı, yani Gülen’in ölmediği müjdesini alıp hemen kamuoyu ile bu durumu paylaşmış. Küresel çetenin (PENTAGON) sivil ayağı cuntanın askeri olan Ertuğrul Özkök’e güvenilir kurumun kendisine nasıl güvendiğini soracakken Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin’in bu konudaki tepkilerini aynen sunuyorum.
"FETÖ VE ÖZKÖKGİLLER HEP MİLLETİN TAM KARŞISINDA AYNI SAFTA BULUŞMUŞTUR"

Ertuğrul Özkök’ün bugünkü yazısı İletişim Fakültelerinde “Nasıl köşe yazısı yazılmaz” başlığıyla okutulmalı… Kendi topuna koşan futbolcu misali ortaya attığı hayali savları hayali gazeteci arkadaşlarına doğrulatıyor! Yıllarca perde önünde eleştiriyormuş gibi yapıp perde arkasında şirinlik yaptıkları FETÖ elebaşının tasfiye edilme ihtimali bile canlarını sıkıyor. Evet ABD küresel çetenin merkezidir. FETÖ bu çetenin en kullanışlı aparatıdır. 28 Şubat’ta ve bütün sivil-askeri darbelerde FETÖ ve Özkökgiller hep milletin tam karşısında aynı safta buluşmuştur. Fetö dün olduğu gibi bugün de Cumhur İttifakına düşman, Özkökgillerin tam siper savunduğu küreselcilerin adamlarına müttefiktir. Özkökgiller için 15 Temmuz ruhu yoktur, millet için vardır. Özkökgiller için Kavala- Demirtaş hattı her şeyden ve hatta Türkiye’den bile önemlidir. Millet için önemli olan Türkiye’nin birliğidir, bütünlüğüdür. Özkökgiller her ne kadar kabul etmese de sözcülüğünü yaptıkları odaklarla beraber millet tarafından 15 Temmuz’da tasfiye edilmişlerdir. Milletimiz için önemli olan Yenikapı ve İstiklal Savaşı ruhlarının birlik beraberlik içinde devlet ile bütünleşmesidir.

#FETÖ
#Osman Kavala
#ABD
#Bülent Orakoğlu
20 gün önce
ABD “FETÖ elebaşını Türkiye’ye teslim etti” iddiası Gülen’in sağ olduğuna yönelik manipülasyon mu?
Uluslararası ekonomik kuruluşların ülke ekonomileri üzerindeki etkileri
Sınavsız atamalara ve sözlü sınavlara acilen çözüm üretilmeli
Millî eğitim, 1 numaralı millî güvenlik meselesine dönüştü!
Bolivya darbe girişimi ve Türkiye modeli tartışmaları
İran seçimlerinin düşündürdükleri