EDISYON:

Amasya'da kavşakta 3 otomobil çarpıştı: 1'i ağır, 7 yaralı

10:455/08/2023, Cumartesi
G: 5/08/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Amasya Haberleri
Amasya Haberleri

Amasya'nın Suluova ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada 1'i ağır, 7 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle orta refüje savrulan otomobilde sıkışan sürücü Uğurlu, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Suluova Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan Uğurlu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre tek yönlü sağlanan trafik, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü. İşte detaylar.

'nın Suluova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İşte detaylar.

3 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1'İ AĞIR, 7 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Samsun-Amasya kara yolu Suluova kavşağında meydana geldi. Ferhat Uğurlu yönetimindeki 38 AZ 038, Zeynur Toprak yönetimindeki 16 ANS 325 ve Savaş Yalman yönetimindeki 52 AV 971 plakalı otomobiller kavşakta çarpıştı.

İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücülerle beraber Tuğçe Toprak, Yaşar Doğruel, Ayşe Erdoğan ve Aylin Ecrin Erdoğan yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Suluova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ferhat Uğurlu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



#Amasya
#Suluova
#Suluova Devlet Hastanesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.