EDISYON:

İsrail Kudüs'te 'güvenlik önlemlerini' artırıyor

Yeni Şafak
03:0019/09/2016, Pazartesi
G: 19/09/2016, Pazartesi
AA

İsrail Başbakanı Netanyahu, Yahudi bayramlarının yaklaşması nedeniyle Kudüs'teki güvenlik önlemlerinin arttırılması talimatını verdi.

Başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Binyamin Netanyahu'nun, Kudüs ve özellikle Eski Belde'de güvenlik güçleri sayısının artırılması ve düzeni bozma amacı taşıyan her türlü eyleme kararlılıkla karşı koyulması yönünde talimat verdiği ifade edildi.



Netanyahu'nun gelecek ay başlayacak bayram sezonunda milletvekili ve bakanların Mescid-i Aksa ziyaretlerinin yasaklanması, sosyal paylaşım sitelerindeki provokasyonlara karşı çalışmaların yoğunlaştırılması ve İsrail'in Aksa politikası hakkında yayılan yanlış bilgilerin çürütülmesi için çalışacak bir ekibin kurulması talimatı verdiği kaydedildi.



  1. İsrail yönetimi, Yahudi bayramlarının kutlandığı dönemlerde Kudüs'te yerleşimcilere 'saldırı düzenlenmesi' ihtimaline karşılık güvenlik önlemlerini artırıyor.


'İsrail'e karşı sessizliğinizi bozun'



#İsrail
#Kudüs
#Netanyahu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.