Dev AVM'ye yeniden ihale

Yeni Şafak
08:489/06/2018, Cumartesi
G: 9/06/2018, Cumartesi
Diğer
İhalenin iptal edilmesine ve ileriki bir tarihte tekrar ihaleye çıkılmasına karar verildi.
İhalenin iptal edilmesine ve ileriki bir tarihte tekrar ihaleye çıkılmasına karar verildi.

TMSF bünyesine geçen Antalya'daki MarkAntalya AVM için yapılan ihale iptal edildi. İhaleye tek bir firmadan teklif gelmişti. AVM için belirlenen muhammen bedel ise 1 milyar 278 milyon 900 bin TL'idi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi; "Kurumumuzun kayyım olarak görevlendirildiği, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait MarkAntalya AVM’nin, 1.278.900.000 TL muhammen bedelle satışa sunulduğu ihaleye tek bir teklif gelmiştir.

Fon Kurulumuzun toplantısında teklif değerlendirilmiş; ihalenin iptal edilmesine ve ileriki bir tarihte tekrar ihaleye çıkılmasına karar verilmiştir"

TEK TEKLİF GELMİŞTİ

Hürriyet'in haberine göre, MarkAntalya AVM için teklif veren Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den KAP'a dün akşam yapılan açıklamada ise "Şirketimiz Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından 05.06.2018 tarihinde yapılan MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ihalesine tek katılımcı olarak girmiştir" denilmişti.

#MarkAntalya AVM
#İhale
#Antalya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.