EDISYON:

İşte Mehmet Aydın'ın kaçış görüntüleri

Yeni Şafak
15:3329/03/2018, Perşembe
G: 29/03/2018, Perşembe
IHA
Yeni Şafak
Mehmet Aydın böyle kaçtı
Mehmet Aydın böyle kaçtı

Çiftlik Bank kurucusu ve firari Mehmet Aydın'ın yurt dışına çıkış görüntüleri ortaya çıktı. Aydın, son görüntülerinde Sabiha Gökçen Havalimanı pasaport kontrol noktasında görülüyor. Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın da, "Ocak ayında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gitti" demişti.

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın yurt dışına kaçış anına ait fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde Aydın pasaport kontrolünden geçerken görülüyor.

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Uruguay'a kaçmış, yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Aydın'ın yurt dışına kaçışı ile ilgili fotoğraf ortayı çıktı. Fotoğraf karesinde Aydın'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport kontrolünden geçtiği görülüyor.


Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın, tutuklanmadan önce verdiği ifadede "Mehmet, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtdışına gitti. Arjantin'de ya da Dubai'de de olabilir" demişti.



#Çiftlik Bank
#Mehmet Aydın

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.