EDISYON:

MÜSİAD EXPO'da rekorlar bekleniyor

Haber Merkezi
04:0010/10/2018, Çarşamba
G: 10/10/2018, Çarşamba
Yeni Şafak
AdnanBostan
AdnanBostan

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Bostan, MÜSİAD Expo'da bu yıl rekor sayıda katılımcı ülkeyi ağırlamaya hazırlandıklarını belirtti.

Bostan, "Asya'dan Avrupa'ya, Orta Doğu ve Afrika'dan Türki Cumhuriyetlere kadar dünyanın dört bir yanından gelen yabancı iş adamları ve devlet adamlarını konuk edeceğiz" diye konuştu.

21-24 Kasım'da CNR Expo İstanbul'da gerçekleşecek 17. MÜSİAD EXPO ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Bostan, 17. MÜSİAD EXPO'nun 8 binin üzerinde B2B görüşmeye sahne olması ve bu görüşmelere 400'e yakın alım heyetinin yanı sıra yaklaşık 30 ülkeden bakan düzeyinde katılım gösterilmesi beklendiğini söyledi.

YERLİ ÜRETİCİNİN ÖNÜNÜ AÇACAK

Adnan Bostan, Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasına destek vermek için çalışmalar yaptıklarını ve "Meselemiz Türkiye" diyerek yola çıktıklarını anlattı. Türkiye'nin sanayiciyi faiz sisteminden bağımsızlaştıran, yenilikçi finansal modeller içeren projelere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bostan, "MÜSİAD olarak bir proje üretim merkezi gibi çalışıyoruz. 17. MÜSİAD EXPO, ülke ekonomimizi ve üretmek isteyen iş dünyamızın yolunu açacak çözüm önerileri ve modellerimizi sunduğumuz bir platform olacak" ifadelerini kullandı.

#MUSİAD EXPO
#Adnan Bostan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.