EDISYON:

Şehit yakını, gazi ve öğrenciye IDEF müjdesi

Yeni Şafak
12:378/05/2017, Pazartesi
G: 8/05/2017, Pazartesi
Yeni Şafak
IDEF 2017'de 50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firma savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında en modern araç, malzeme ve sistemlerini sergileyecek.
IDEF 2017'de 50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firma savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında en modern araç, malzeme ve sistemlerini sergileyecek.

Türkiye’nin en büyük uluslararası etkinliklerinden biri olan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarlarının 13’üncüsü IDEF ‘17 için geri sayım başladı. Sadece konunun profesyonellerine açık olacak fuar için Milli Savunma Bakanı Fikri Işık "IDEF 2017'yi Çarşamba gününden itibaren şehit yakınları, gaziler ve üniversite öğrencileri kapıda kart alarak ziyaret edebilirler" açıklamasında bulundu.

Mayıs 9-12 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yer alacak olan IDEF, son dönemlerde büyük bir ivme kazanan Türk Savunma Sanayii etkinliklerinin dünyaya açılan penceresi olarak her seferinde daha büyük bir ilgi odağına dönüşüyor. Fuar, son yıllardaki atılımlarıyla Türk Savunma Sanayiinin de aralarına girdiği dünyanın önde gelen ve savunma sanayii ihracatı gerçekleştiren başta ABD, Almanya, Rusya, Fransa, İngiltere ve İtalya olmak üzere toplam 61 ülkenin katılımına yer verecek.

IDEF organizasyonları ile özdeşleşen heyetler ve katılımcılar arası görüşmeler bu yıl da devam edecek. Bu görüşmelerin yanı sıra bir yenilik olarak IDEF’17, katılımcılar ile katılımcılar arası görüşmelerin de organize edildiği bir platform olacak.Bu kapsamda toplam 43 adet tedarikten sorumlu ve karar verici makam ile gerek heyetler arası, gerekse katılımcı firmalar arası randevulu görüşmeler organizatörün eşgüdümü ile icra edilecek.

Sadece konunun profesyonellerine açık olacak fuara 18 yaşından küçükler ilgi alanı itibari ile alınmayacak. Ancak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık sosyal medya hesabı Twitter'dan önemli bir açıklamada bulundu. Ziyaret ile ilgili olarak "IDEF 2017'yi Çarşamba gününden itibaren şehit yakınları, gaziler ve üniversite öğrencileri kapıda kart alarak ziyaret edebilirler" açıklaması yapıldı.







#IDEF
#2017
#Savunma sanayi
#Fuar
#TÜYAP
#Büyükçekmece

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.