EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız!

15:2624/08/2023, Perşembe
G: 24/08/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Emekli zammı son dakika müjdesi!
Emekli zammı son dakika müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli zammına ilişkin son dakika açkılamasında bulundu. "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacak" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle: "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. Enflasyonun çıkardığı sorunları giderecek adımları atıyoruz. Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha da rahatlayacaktır. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. Yıl sonuna kadar gerekli adımları atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız.

"Emlak ve kira piyasası yakında dengeye kavuşacak"

Emlak ve kira piyasası yakında dengeye kavuşacak. Otomobil piyasası da yavaş yavaş düşüşe geçti.

Nerede eksiğimiz varsa gideriyoruz. Güçlü olduğumuz yanlarımızı tahkim ediyoruz. Son 22 yıldır olduğu gibi gençlerimizin dinamizmini, emektarımızın engin tecrübesiyle harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz."

#cumhurbaşkanı erdoğan
#emekli zammı
#emekli ocak zammı
#emekli ek zam

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.