EDISYON:

12 Eylül kalbimizde yara

Aa
00:0022/07/2010, Perşembe
G: 22/07/2010, Perşembe
Yeni Şafak
12 Eylül kalbimizde yara
12 Eylül kalbimizde yara

Erdoğan'ın gündeme getirdiği Hüseyin Kurumahmutoğlu'nun ağabeyi Ali Kurumahmutoğlu, 12 Eylül'ün hala kalplerinde yara olduğunu söyledi. Kurumahmutoğlu, Erdoğan'ın kardeşini anmasının kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın partisinin önceki günkü grup toplantısında, 12 Eylül'de yaşanan trajedileri anlatırken Hüseyin Kurumahmutoğlu'nun 17 yaşında Mamak Cezaevi'nde sabah namazını kılarken, başına vurulan dipçik darbesiyle hayatını kaybettiğini hatırlatmıştı. Kurumahmutoğlu'nun Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan acılı aile, basın toplantısı düzenledi. Kurumahmutoğlu'nun ağabeyi Ali Kurumahmutoğlu, iş yerinde düzenlediği basın toplantısında, Erdoğan'ın Meclis Grup toplantısında 12 Eylül döneminde cezaevlerinde hayatını kaybedenleri anmasının, kendilerini de duygulandırdığını ifade etti. Acılarının dinmediğini dile getiren Kurumahmutoğlu, yeni Anayasa paketini desteklediklerini ve 12 Eylülde referandumda “Evet” oyu kullanacaklarını söyledi. Kurumahmutoğlu şöyle konuştu: “12 Eylül bizlerin kalbinde derin bir yaradır. 12 Eylül, Türk milletinin kalbinde bir yaradır. Bugün bu izlerin silinmesi noktasında başlatılmış olan hareketi de sırf bu sebepten dolayı destekliyoruz.” Kurumahmutoğlu, “Yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı Başbakanımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.




Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.