EDISYON:

307 misafirhane sağlıkçılara açıldı

Fatih Özer
03:004/04/2020, Saturday
G: 3/04/2020, Friday
Yeni Şafak
Sağlık çalışanları Tarım Bakanlığı’nın misafirhanelerinden ücretsiz faydalanacak.
Sağlık çalışanları Tarım Bakanlığı’nın misafirhanelerinden ücretsiz faydalanacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı misafirhanelerini sağlık çalışanlarına tahsis etti. Bakan Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla sağlık çalışanları, 81 ildeki 5 bin 450 oda kapasiteli misafirhanelerden ücretsiz yararlanabilecek.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla sağlık çalışanları, 81 ildeki 5 bin 450 oda kapasiteli misafirhanelerden ücretsiz yararlanabilecek. Bakanlık Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fatih Sarıkaya, "Toplam 307 misafirhanemizi tahsis ettik” dedi.

TÜGVA DA KONUK EDECEK

Türkiye’nin 39 ilinde 53 yurtla hizmet veren TÜGVA öğrencilerden boşalan yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına açtı. TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, “2 bin 500 ayrı odada 6 bin 500 kişi kapasiteli yurtlarımızın kapıları sağlık ve adalet çalışanlarımız için sonuna kadar açıktır. İlk etapta İstanbul da 4, İzmir’de 3 ve diğer şehirlerimizde 6 yurt olmak kullanımına açılmıştır” dedi.

#TÜGVA
#Sağlık
#Misafirhane

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.