EDISYON:

557 terörist etkisiz

Yeni Şafak
Haber Merkezi
08:0029/01/2018, الإثنين
G: 29/01/2018, الإثنين
Yeni Şafak
Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 557 oldu
Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 557 oldu

Zeytin Dalı’nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 557’ye ulaştı. Burseya ve çevresine yönelik bombardımana katılan 12 uçak 20 hedefi vurdu. Sadece dün öldürülen terörist sayısı ise 73 oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı’nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 557’ye ulaştığını açıkladı. Açıklamaya göre, Burseya ve çevresine yönelik önceki bombardımana katılan 12 uçak 20 hedefi vurdu. Sadece dün öldürülen terörist sayısı ise 73.

ATAK takipte

ATAK helikopterler terörist avladı. Cinderes yakınındaki Hacı İskender nahiyesinde PKK hedeflerini vuran 2 adet milli T129 ATAK, örgüt üyelerince uçaksavar silahıyla vurulmak istendi. Ancak teröristler bunda başarılı olamadı. ATAK’lar, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başından buyana Reyhanlı-Kırıkhan-Hassa hattının karşısında bulunan Afrin doğu cephesinde sık sık kullanılıyor.

SİHA’lar vurdu

Burseya Dağı’nın teröristlerden temizlenmesi operasyonunda TSK envanterindeki Bayraktar Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) da görev aldı. Terör örgütünün yer üstü hedefleri ile tünel mevzilerinin giriş alanları SİHA’ların başarılı atışlarıyla vuruldu.

#​Burseya Dağı
#TSK
#SİHA

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.