EDISYON:

Adil ​Öksüz gözaltında telefonla konuşmuş

Yeni Şafak
09:3824/09/2016, Cumartesi
G: 24/09/2016, Cumartesi
Diğer
FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' Adil Öksüz skandal bir gerekçe ile serbest bırakılmıştı.
FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' Adil Öksüz skandal bir gerekçe ile serbest bırakılmıştı.

15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, özel harekâtı vuran uçakların havalandığı Akıncı Üssü'nde yakalanıp serbest bırakılan ve FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen firari Adil Öksüz'ün gözaltındayken cep telefonundan üç ayrı görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi Akıncı Üssü'nde yakalanan ve skandal bir gerekçeyle serbest bırakılan Adil Öksüz'le ilgili skandallar bitmiyor.



Öksüz'ün gözaltındayken cep telefonundan saat 15.15, 15.20 ve 15.25'te üç ayrı görüşme yapıldığı ortaya çıktı.



Öksüz'ün cep telefonundan aranan Atatürk Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Müdürü Hasan Balcı gözaltına alınarak tutuklandı. Milliyet'in haberine göre, Balcı'nın ifadesinde, Adil Öksüz'ü tanımadığını iddia ederken, "Oğlum Konya'da görev yapan bir astsubaydır. 15 Temmuz'dan birkaç gün önce İzmir'e kursiyer olarak gönderilmişti. 15 Temmuz gecesi görev var denilerek Akıncılar'a götürülmüş. Oğlum gözaltında bulunduğu sırada tanımadığım bir numaradan beni aradı. Bu numaradan oğlumla görüştüm. Yaptığımız görüşmede oğlum, gözaltında bulunduğu için kendisine avukat ayarlamamı istedi. Ben o numaranın Adil Öksüz'e ait olduğunu bilmiyordum. Adil Öksüz de tanımam" dediği belirtildi.









#Akıncı Üssü
#Adil Öksüz
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.