EDISYON:

Bakan Mehmet Özhaseki'den deprem bölgesine ziyaret

17:1715/06/2023, Perşembe
AA
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Malatya ve Kahramanmaraş'ı, 17 Haziran'da ise Hatay'ı ziyaret edecek. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, göreve gelmesinin ardından ilk saha ziyaretini geçen hafta depremden etkilenen Adıyaman'a gerçekleştiren Özhaseki, kalıcı konutların bir an önce bitirilmesi için deprem bölgesindeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formüle ilişkin bilgi verdi.

Özhaseki bu kapsamda bakanlık yetkilileriyle yarın Malatya ve Kahramanmaraş'a, 17 Haziran'da ise Hatay'a giderek, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunacak.
Göreve atandığında deprem bölgesindeki çalışmalardan hiçbir zaman el çekilmeyeceği mesajını veren Özhaseki, "Deprem bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var, o formüller devreye girdiğinde depremzede kardeşlerimizin evlerini çok daha kısa sürede vereceğiz." açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Mehmet Özhaseki, dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formüle ilişkin bilgi verdi.



#Mehmet Özhaseki
#deprem bölgesi
#Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki
#yeni formül

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.